banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

McCartney og fruen nyder hinanden: All you need is love

Paul McCartney ogNancy Shevell nød bølgerne og hinanden, da de var på en romantisk ferie

Will you still love me... when I'm 64, sang Paul McCartney tilbage i 1967. Nu er eks-Beatlen teknisk set 73 år, men ligner en meget yngre mand.

Om det er hans tredje kone, Nancy Shevell, 56, som holder den gamle musikmillionær på toppen, vides ikke, men han så både lykkelig og fit ud, da han og Nancy holdt ferie i de riges paradis på øen St. Barts i Det Karibiske Hav. 

LÆS OGSÅ: Sjældne billeder: "Harry Potter" viser kæresten frem 

Artiklen fortsætter under billedetParret slentrede ferien igennem op og ned langs de paradisagtige strande - ofte som her tæt omslyngede. Foto: Polfoto

Her gik de hånd i hånd på stranden, nød solen og svømmede i det azurblå hav. Parret, som blev gift i efteråret 2011, er meget opmærksom på solens skadelige stråler, så hun badede derfor i en langærmet surfertrøje, og han lignede ikke ligefrem et brød, der havde ligget for længe i ovnen. Paul McCartney smurte høj solfaktor på sin blege krop hele tiden for at undgå at blive brændt og udsætte sig for risikoen for at få hudkræft.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjernen Bradley Cooper: Vild med rengøring

Og det var netop igennem kræft, at de to mødtes. Nancy havde lige som Pauls første kone, Linda, fået konstateret brystkræft. De to kvinder blev under deres sygdom nære venner. Men hvor Linda tabte kampen i 1998, overlevede Nancy og har altså kendt Paul lige siden.

Artiklen fortsætter under billedetDe to vandhunde var i bølgen blå hele tiden. Bemærk Nancys fornuftige langærmede trøje, der beskytter mod den skarpe sol. Foto: Polfoto

Hun er arving til et rigt transportfirma i New York og efter sigende ganske usnobbet. 

LÆS OGSÅ: 25 års forskel: Supermodellen og mediebossen skal giftes 

Pauls datter, den succesfulde designer Stella McCartney, er helt vild med sin nye stedmor, som trods alt er otte år ældre end hende. Farmands forrige kone, Heather Mills, var jævnaldrende med Stella, og de to kom aldrig overens. Paul og Heather blev skilt i 2008. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok