banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Pas på Rob Lowe: Der er en ny hjerteknuser i familien

Rob Lowe er ikke længere den eneste skuespiller i familien

Som 52-årig er skuespilleren Rob Lowe stadig et hunk, men han er efterhånden i hård konkurrence med sin yngste søn om, hvem der er familiens lækreste medlem.

20-årige John Owen Lowe har ikke blot arvet sin fars gode ydre, men er nu også begyndt i samme branche. Både far og søn spiller med i serien ”The Grinder”, hvor Rob har hovedrollen som advokaten Dean Sanderson.

LÆS OGSÅ: Hollywood-skønhed skamroser danske Connie Nielsen

Selvom John Owen Lowe kun har medvirket i fire afsnit i serien, er han allerede en populær herre som har over 20.000 fans på Instagram – hvilket hovedsaligt består af unge kvinder. I fritiden hænger han ud med skuespillere som Zac Efron og Arnold Schwarzeneggers søn, Patrick, så vennerne kan lære han en ting eller to.  

Artiklen fortsætter under billedet Rob sammen med sønnen John eller Johnny som han kalder sig på de sociale medier. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Brie Larson afslører: Her er historien bag mit navn

Den unge gut har dog ikke planer om at arbejde fuldtids med skuespillet endnu, da han læser på Stanford University i Californien og vil gøre sin uddannelse færdig, før han kaster sig ud i den usikre branche. Men selvom han ikke er fuldtidsskuespiller endnu, så hygger han sig på settet.

 

- Familiegenforening til Grinder-fest i går aftes (Træt af at være den mindst attraktive i de her billeder), skriver han til et billede af sig selv, sin far og Colton Haynes, der også spiller med i serien, da de sammen med resten af holdet holdt fest efter sidste optagelsesdag.  

Forude John har Rob Lowe også sønnen Matthew Edward, 22, sammen med konen Sheryl Berkoff. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok