Oscarfavoritten om The Revenant: Min sværeste film

Oscarfavoritten om The Revenant: Min sværeste film

Leonardo DiCaprio er topkandidat til at ­vinde en Oscar for sin rolle i "The Revenant".Det er da også den mest udfordrende film, den 41-årige skuespiller nogensindehar indspillet

Det var hundekoldt under optagelserne af "The Revenant" i de vidtstrakte skove i Canada. Alligevel måtte Leonardo DiCaprio bevæge sig ud i iskoldt vand, kravle på maven i sneen og lade sig smide rundt af en kæmpe bjørn (som godt nok var lavet ved hjælp af computerteknik).

- Der var over 40 sekvenser i filmen, der indebar nogle af de sværeste ting, jeg nogensinde har lavet på film, siger Leonardo DiCaprio om den Oscarnominerede "The Revenant".

Artiklen fortsætter under billedetLeonardo DiCaprio lærte to forskellige ­indianersprog til rollen som Hugh Glass, der har en søn med en ­indianerkvinde. Foto: Polfoto

- Jeg befandt mig i en iskold flod, spiste rå bisonlever, og så lå jeg inde i en død hestekrop.

LÆS OGSÅ: Hvad blev der af Hercules? Her er han i dag 

Leonardo DiCaprio spiller jægeren Hugh Glass, der i begyndelsen af det 19. århundrede bliver efterladt som død i den vilde natur, efter at en bjørn har angrebet ham. Men han overlever og må kæmpe sig igennem en sneklædt skov under særdeles barske forhold.

Artiklen fortsætter under billedetLeonardo DiCaprio har aldrig vundet en Oscar. Men han er topkandidat til at vinde for rollen som Hugh Glass i "The ­Revenant". Foto: Polfoto

- Filmen handler om, hvordan alle karaktererne ­forsøger at leve og overleve, hvilket er et meget aktuelt tema i hele verden i dag, ­siger Leonardo DiCaprio.

- Det var meget intenst for os alle sammen. Vejret i Calgary var meget uforudsigeligt."The Revenant" er baseret på en virkelig historie, og filmholdet gjorde et stort nummer ud af at gøre filmen så realistisk som muligt.

LÆS OGSÅ: Claus er med i "Den danske pige": Instruktøren gav mig en hovedrolle

Artiklen fortsætter under billedet- Han var det mest usle, hadske og modbydelige menneske, jeg nogensinde har spillet, siger Leo om rollen som Calvin ­Candio i Quentin ­Tarantinos "Django Unchained." Foto: Polfoto

- Skuespillerne gennemlevede det hele, siger Leonardo, der dog ikke på nogen måde vil sammenligne sin oplevelse med det, Hugh Glass oplevede i 1820'erne. 

- Når vi var færdige med optagelserne, tog jeg hjem på mit hotelværelse, og jeg aner ikke, hvordan jeg nogensinde ville have kunnet overkomme det, som disse mænd måtte overkomme.

LÆS OGSÅ: Oscar-håb: Jeg blev hånet for min debut

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg skal helt sikkert have en kvinde, som interesserer sig for miljøet, siger Leo, der ­senest var ­kæreste med modellen Kelly Rohrbac, som nok ikke var så miljøbevidst. Foto: Polfoto

Hugh Glass' søn bliver myrdet for øjnene af sin far, uden at han kan gøre noget ved det. Han ligger hjælpeløs på en båre. Da han senere kommer til hægterne, er hans eneste mål at få hævn.

- Jeg tror ikke selv på, at hævn er løsningen. Men det er ikke bare en historie om hævn. Det er også en historie om et menneskes indre kamp. Det handler om, hvordan han kan genfinde lysten til at leve efter at have mistet alt.

LÆS OGSÅ: Hollywoods nye ombejlede komet: Jeg har været ensom 

Artiklen fortsætter under billedetKate Winslet har været Leos bedste veninde siden "Titanic"-dagene i 1997. Her krammer hun ham, da han bliver kåret som vinder af en Screen Actors Guild Award. Foto: Polfoto

Leonardo DiCaprio ligner en vildmand i filmen. Han har langt hår og skæg, og han er iklædt et bjørneskind. Men det havde den ellers meget elegante skuespiller det fint med.

- Det ville jo se lidt mærkeligt ud, hvis jeg var lige så fin som på den røde ­løber, siger den 41-årige Oscarnominerede skuespiller og ler.

- Det ville ikke se helt ­rigtigt ud.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok