banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Oscar: Se hvem der har tabt oftere end Leo

I nat uddeles den prestigefyldte Oscar for 88. gang. Mange tror, at Leonardo DiCaprio endelig vinder sin Oscar, men han er ikke den, der har ventet længst.

Roberne er fundet frem, skoene er pudsede og forventninger er skruet i vejret. I aften uddeles den største hæderspris indenfor skuespilsbranchen, nemlig den gyldne Oscar-statuette.

LÆS OGSÅ: Millionerne vælter ind til Christian Kjær: Fed formue

Mange håber, at det er i år, Leonardo DiCaprio går derfra med en Oscar i hånden. Leonardo DiCaprio er nomineret for sin rolle i The Revenant, og det er ikke første gang, han er nomineret. Den garvede skuespiller har været nomineret intet mindre end fem gange og gået tomhændet derfra ligeså mange gange.

GALLERI: Se de 10 skuespillere, der er blevet nomineret til en Oscar flest gange uden at vinde

Men Leonardo Dicaprio er ikke den der har måttet se sig forbigået flest gange. Afdøde Peter O’Toole, der spillede T.E. Lawrence i ”Lawrence of Arabia” har været nomineret 8 gange, uden nogensinde at tage prisen med hjem.

LÆS OGSÅ: Nye stjerner på slottet: Rigtige venner

Artiklen fortsætter under billedetPeter O'Toole i storfilmen "Lawrece of Arabia" fra 1962. Han var nomineret for bedste mandelige hovedrolle, men måtte se sig slået af Gregory Perk, der spillede Atticus Finch i "Dræb ikke en sangfulg". Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok