banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Johnny Depp er tilbage i rollen som Jack Sparrow, når den femte "Pirates of the Caribbean"-film får premiere næste år.

Ny premieredato: Pirates of the Caribbean 5 kommer tidligere end ventet

Knapt havde Lucasfilm meddelte, at næste kapitel i Star Wars-sagaen får udskudt sin premiere med syv måneder, før et andet produktionsselskab greb chancen og nuppede den ledige premieredato.

Det er lidt af et puslespil, der skal gå op, når Hollywood skal forsøge at placere sine filmpremieredatoer. Nogle er mere attraktive end andre og de færreste bryder sig om at skulle ud samtidig med en anden blockbuster.

Derfor blev der handlet hurtigt, da Disney og Lucasfilm meddelte, at den "Star Wars: Episode VIII" skubbes syv måneder og først får premiere 15. december 2017 i stedet for 26. maj 2017.

LÆS OGSÅ: Han er årets mest overbetalte skuespiller

Nu bliver det i stedet den kommende fortsættelse af Pirates of the Caribbean-eventyret, "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", der får premiere 26. maj. det er halvanden måned tidligere end først planlagt.

Det efterlader en ledig plads 7. juli, som den kommende Spider-Man-film får, hvorfor den får premiere tre uger tidligere end tidligere annonceret. Den ledige plads det efterlader går til genindspilningen af Jumanji. Den bliver så forsinket med syv måneder, for den var oprindeligt sat til premiere i julen i år.

LÆS OGSÅ: Depp: Derfor leger jeg pirat for syge børn

Der er ikke sluppet mange oplysninger ud om den kommende pirat-film, men Johnny Depp er tilbage i rollen som Jack Sparrow, og han er igen på jagt efter et mytisk objekt, mens han skal kæmpe mod en ny ond spøgelsespirat ved navn kaptajn Salazar.

På rollelisten finder man flere gengangere, herunder Orlando Bloom i rollen som Will Turner og Geoffrey Rush som kaptajn Barbossa.

Rollen som spøgelsespiraten Salazar spilles af Javier Bardem, der blandt andet huskes for sin rolle som skurken Silva i James Bond-filmen "Skyfall" fra 2012.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp afslører: Derfor faldt jeg for Amber

26. maj er fredagen op til den amerikanske helligdag Memorial Day og et eftertragtet tidspunkt at lancere en storfilm på. Det har traditionelt også været netop det tidspunkt, hvor Star Wars-filmene er blevet præsenteret i USA.

Det blev dog ændret sidste år, hvor man skubbede "Star Wars: The Force Awakens" til en ligeledes attraktiv premiere i julemåneden.

Det bliver så gentaget med den kommende film i rum-sagaen. Uden at Disney så slipper grebet om Memorial Day. Det er således også Disney, der står bag "Pirates of the Caribbean"-filmene ...

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok