banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Daniel Radcliffe i rollen som Harry Potter. I den kommende teaterforestilling er rollen overdraget til Jamie Parker

Ny Harry Potter-bog til sommer - her er hvad der venter

Fortsættelsen af det magiske eventyr om Harry Potter bliver ikke kun begrænset til et teaterstykke

Verdens Harry Potter-fans kan godt begynde at glæde sig. Til sommer rammer en ny bog i den magiske fortælling om troldmanden boghylderne.

Den nye bog "Harry Potter and the Cursed Child" er en bogversion af det manuskript, som J.K. Rowling har lavet sammen med Jack Thorne og John Tiffany til teaterforestillingen af samme navn.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder

Teaterstykket har premiere 30. juli, og bogen udkommer dagen efter i både en print- og en digital udgave.

Handlingen tager fat, hvor epilogen til "Harry Potter og Dødsregalierne" slutter. Det vil sige 19 år efter slaget om Hogwarts, hvor Harry Potter vinker farvel til sine børn på platform 9 3/4.

Harry Potter selv er ansat på ministeriet for magi og voldsomt overbebyrdet med arbejde, mens han fortsat kæmper med at slippe sin fortid. Samtidig skal han udfylde rollen som far til tre børn i skolealderen, hvor især den yngste søn, Albus, har sine egne kampe. Han har svært ved at komme ud af sin fars skygge og slippe den tunge arv, som følger med Potter-familiens historie.

LÆS OGSÅ: Nu kommer ny Harry Potter-temapark

Ifølge oplægget til "Harry Potter and the Cursed Child" ender Harry Potter og Albus ender med at skulle finde sammen i kampen mod ondskab, der viser sig at komme fra en uventet kant.

Sommerens bog bliver den ottende, og synes selvskreven til at blive en kommerciel succes. De foregående syv bøger har solgt i over 400 millioner eksemplarer på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Rue fra Hunger Games er slet ikke til at kende længere

Der er endnu ikke offentliggjort mulige planer om en filmatisering af "Harry Potter and the Cursed Child" og dermed en mulighed for, måske, at se Daniel Radcliffe tilbage i rollen som Harry Potter eller hans afløser i det forestående teaterstykke.

Det er således ikke de kendte skuespillere fra filmene, der skal udfylde hovedrollerne som vennerne Harry, Ron og Hermione i sommerens teaterudgave.

Harry Potter skal i stedet spilles af Jamie Parker, mens Ron Weasley og Hermione Granger skal spilles af henholdsvis Paul Thornley og Noma Dumuzweni.

LÆS OGSÅ: Her er de nye Harry Potter-stjerner

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok