banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Holdet bag Frozen skal genskabe filmmagien i en musical.

Frozen kommer som musical i 2018

Fans af tegnefilmen "Frozen" eller "Frost", som den blev døbt på dansk, kan godt forlænge nedtællingen til musical-versionen.

Den med spænding ventede musical-version af Disney-succesen "Frozen", der i første omgang skal sættes op på Broadway, får ikke premiere i 2017 som det var planlagt.

Den er udskudt til 2018, hvor der, som det ser ud lige nu, også er udsigt til at "Frozen 2" får biografpremiere.

LÆS OGSÅ: Se forvandlingen: Boeing 737 forvandles til Frozen-fly

"Frozen" havde biografpremiere i julen 2013 og er den bedst indtjenende animationsfilm nogensinde, ligesom den også blev belønnet med en Oscar og kastede en massiv strøm af merchandise af sig.

LÆS OGSÅ: Frost-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i "Frost 2"

Succesen kastede straks planer af sig for en fortsættelse, men også en musical. Sidstnævnte har Disney før bevæget sig ud i med begrænset succes. Tidligere har man forsøgt sig med blandt andet "Den Lille Havfrue", "Tarzan" og "Løvernes Konge".

Derfor bliver der heller ikke taget chancer med en musical-version af "Frozen". Det bliver således hele det kreative hold bag tegnefilmen, herunder manuskriptforfatteren Jennifer Lee og komponisterne Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez, der skal konvertere historien til teatret.

LÆS OGSÅ: Kristen Bell jubler over Frost 2

Der er endnu ikke offentliggjort navne til musicalen, men det forventes ikke, at det bliver skuespillerne, der lagde stemmer til tegnefilmen, der skal ud på de skrå brædder. Det vil sige blandt andre Kristen Bell (Anna) og Idina Menzel (Elsa).

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok