banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
De formodede turtelduer sås sammen til den britiske X Factor-finale i 2015

Medie: X Factor-dommer scorer One Direction-stjerne

Det er otte år siden, Cheryl Fernandez-Versini, tidligere kendt som Cheryl Cole,og Liam Payne så hinanden for første gang til hans audition til det britiske X Factor, nu menes de at være kærester.

One Direction-medlem Liam Payne, 22, dater den 10 år ældre X Factor dommer Cheryl Fernandez-Versini, bekræfter en kilde overfor mediet E!

Rygterne har svirret omkring det nye X Factor par siden starten af året. Der har været kryptiske Instagram-opdateringer og kærlige kommentarer mellem de to på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Geggo reser over Wozniacki: Der mistede jeg al respekt for dig

Til valentinsdag slog Liam Payne et billede af en rose op på sin Instagram med kommentaren ”glædelig valentinsdag skat”. Der er ikke nævnt nogen ved navn, men Cheryl Fernandez-Versini har en enorm rosetatovering på ryg og bagdel. Liam Payne har fået en meget lignende tatovering på sit håndled. Derudover har Liam Payne også ændret sit profilbillede på Instagram til et billede af de to sammen.

 

Happy Valentine's Day baby ...🌹😉😍😘

Et billede slået op af Liam Payne (@fakeliampayne) den 14. Feb 2016 kl. 3:32 PST

 

Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne mødtes første gang til Liams X Factor-audition i 2008, hvor det unge stjerneskud kun var 14 år gammel. Han fik for mange nej’er og måtte tage hjem igen samme dag. I 2010 kom han tilbage og blev sat sammen med de andre drenge i One Direction.

Platinblonde Pilou: Derfor er han ikke til at kende

Romancen er ikke lige så gammel som bekendstskabet – heldigvis. Liam Payne og hans kæreste igennem to år, Sophia Smith, gik fra hinanden i oktober sidste år, og Cheryl Cole gik fra hendes mand Jean-Bernard Fernandez-Versini tidligere i år. Parret har endnu ikke selv bekræftet forholdet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok