Med ét tweet blev Amber Rose til Kanyes ex fra helvede
Amber Rose og Kanye West da parret stadig var sammen i 2009. De gik fra hinanden året efter, og forholdet ser ikke ud til at være blevet varmere i mellemtiden.

Med ét tweet blev Amber Rose til Kanyes ex fra helvede

Kanye West skulle nok ikke have inddraget eks-kæresten Amber Rose i sin strid med rapperen Wiz Khalifa

Faste følgere at livet i og omkring Kardashian-familien har efterhånden vænnet sig til lidt af hvert, men det foregående døgns verbale strid mellem musikeren Kanye West og Wiz Khalifa har lige alligevel bragt det op på et helt nyt niveau.

I særdeleshed, da Kanyes eks-kæreste Amber Rose, der også er mor til et barn med Wiz Khalifa, blev trukket ind i striden, og kvitterede med lidt flere oplysninger om sit intime forhold til West end de fleste havde lyst til at vide.

Det hele udløst af Kanye Wests beslutning om at ændre titlen på sit kommende album fra "Swish" til "Waves". En beslutning der faldt Wiz Khalifa så meget for brystet, at han indledte en længere tirade på Twitter med alle mulige grunde til at West overhovedet ikke var wavy (stilet og smart, red.) nok til at kunne leve op til albumtitlen.

LÆS OGSÅ: Kanye West: Her er mit bedste album nogensinde!

Til sidst blev det for meget for Kanye West, der også følte at Wiz Khalifa havde langet ud efter Wests kone, Kim Kardashian.

Herefter fulgte så et langt udfald mod Wiz Khalifa i adskillige, nu slettede tweets. Med alt fra kritik af hans musik til hans tøjsmag.

- Jeg synes dit tøj er cool, jeg ville ønske at jeg var lige så høj og mager. Måske er jeg ikke mager og høj, men så må jeg jo bare nøjes med at være den bedste kunstner nogensinde i stedet, skrev han blandt andet.

LÆS OGSÅ: Sangstjernen mistede alt: Nedtur på første klasse

Til sidst også med et udfald mod Wiz' ekskone, der også er Wests eks-kæreste, Amber Rose.

- Du lod en stripper slå kløerne i dag, lød det blandt andet og fulgte op med en stikpille til Wiz og Ambers fælles søn.

- Jeg ved, at du er sur hver eneste gang du ser på dit barn, som den pige tørrede af på dig i 18 år.

Dét fik Amber Rose til tasterne, og det med et tweet, der fik Twitter til at gå i selvsving. I skrivende stund retweetet over 240.000 gange og liket over 266.000 gange.

SE BILLEDET: Angelina Jolie ligner en skygge af sig selv

Den røvfuld (undskyld) fik Kanye West til at ændre kurs fuldstændigt. Han slettede sine sure tweets rettet mod Wiz Khalifa og forsøgte sig med et par udglattende tweets.

- Hvad der er mest trist er, at jeg elsker Wiz og alle mine brødre og alle mennesker. Jeg elsker hele verden, og alt jeg ønsker er fred og positiv energi.

Dog ikke umiddelbart nok til formilde Amber Rose.

Wiz Khalifa og Amber Rose før parret gik hver til sit. Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok