Dylan O'Brien er blevet kvæstet under optagelserne til den næste film i "The Maze Runner"-serien.

Maze Runner-optagelser indstillet: Stjerne alvorligt kvæstet

Optagelserne til "The Maze Runner: The Death Cure" er sat på standby efter at Dylan O'Brien blev kvæstet under optagelserne i Canada

Optagelserne til tredje kapitel af "The Maze Runner", der er døbt "The Maze Runner: The Death Cure" er blevet suspenderet på ubestemt tid efter at Dylan O'Brien, der spiller Thomas, torsdag blev kvæstet under optagelserne i Canada.

Ifølge en officiel udmelding fra Fox, der producerer filmen, blev den 24-årige skuespiller øjeblikket bragt til behandling på et lokalt hospital i Vancouver i Britisk Columbia.

LÆS OGSÅ: Producer: Narnia-sagaen fortsætter

Fox forklarer samtidig, at optagelserne er suspenderet ind til han er kommet sig. Der er ingen detaljer om, hvor alvorligt skuespilleren er kvæstet, men man skriver i pressemeddelelsen, at "vores tanker går til Dylan og håber at han kommer sig fuldt og helt", hvilket indikerer, at der er tale om noget alvorligt.

Senere fulgte "The Maze Runner"-seriens forfatter James Dashner op på Twitter.

 

 

Heller ikke her detaljer om kvæstelsernes omfang eller detaljer om episoden.

LÆS OGSÅ: Rue fra Hunger Games er slet ikke til at kende længere

De første forlydender fra filmsettet går, ifølge Entertainment Weekly, på, at Dylan O'Brien er blevet ramt af en bil under optagelserne. Ifølge TMZ skulle der være tale om ganske seriøse kvæstelser med blandt andet flere brækkede knogler.

LÆS OGSÅ: Ben fra Friends er blevet voksen og hot – og der er to af ham!

Uanset omfanget, så er nyheden også nået frem til Arbejdstilsynet i British Columbia, der nu står klar til at efterforske episoden.

- Arbejdsgiveren har endnu ikke kontaktet os, og de bryder reglerne, hvis der er sket noget, og de ikke kontakter os, lyder det fra talsmand Trish Knight Chernecki til Entertainment Weekly.

"The Maze Runner: The Death Cure" er sat til at få premiere i februar 2017.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok