banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Andy og Larry Wachowski i forbindelse med optagelserne til The Matrix i 1999.

Matrix-brødre er nu søstre

Tilbage i 2012 sprang Larry Wachowski ud som kvinde. Nu er broderen også sprunget ud som kvinde

Det er slut med at snakke om, hvor mange spændende film Wachowski-brødrene har lavet, for hverken Larry eller Andy er længere mænd. Mens omverdenen har kendt Larry som Lana siden 2012, er det noget af en nyhed at Andy nu hedder Lilly. Det var heller ikke meningen, at nyheden skulle have været ude nu. Det afslører hun i en udtalelse som Windy City Media Group bringer.

LÆS OGSÅ: UPS! Her afslører Selena Gomez meget mere end tiltænkt  

Hun havde flere gange oplevet, at journalister havde truet med at bringe historien, men det var først da en journalist fra Daily Mail toppede op på hendes dørtrin, at hun virkelig følte sig truet.

Artiklen fortsætter under billedetLana Wachowski, der ind til 2012 var Larry Washowski. Foto: All Over

LÆS OGSÅ: Zac Efron om drømmekroppen: Her er min kostplan

- Min søster Lana og jeg har forsøgt at undgå pressen. Jeg finder det frygteligt kedeligt at snakke om min kunst og en helt ydmygende oplevelse at snakke om mig selv. Jeg vidste, at det på et tidspunkt ville komme ud. Du ved, når man lever som transkønnet er det ret svært at skjule. Jeg havde bare håbet – jeg havde brug for noget tid til at få tingene p plads i mit hoved, at føle mig komfortabel. Men det fik jeg åbenbart ikke lov til at bestemme, skriver Lilly Wachowski.

Det som fik Lilly Wachowski til at fare helt op, var at Daily Mail tidligere havde tvunget skolelæreren Lucy Meadows til at stå frem som transkønnet og blot tre måneder efter afsløringen tog hun sit eget liv. Lilly mener selv, at det var kærligheden fra familien som fik hende til at stå frem.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hollywood-stjernerne skilt samtidigt  

- Jeg har fortalt det til min familie og venner. De fleste på arbejdet ved det også. Alle har det fint med det. På grund af min fantastiske søster har de oplevet det før, men de er vidunderlige mennesker som forstår det. Uden støtten fra min kone, venner og familie ville jeg aldrig være hvor jeg er i dag, skriver Lilly Wachowski.

Hun er heller ikke til at kende fra Matrix-dagene, som det fremgår af det nye billede herunder.

Lilly har siden 1991 været gift med Alisa Blasingame.

Lana og Lilly Wachowski er kendt at have skrevet manuskripter til film som ”V for Vendetta”, ”Bound” og alle tre ”Matrix”-film.

LÆS OGSÅ: Lukas Graham afslører: Det bedste ved at være nummer et

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok