banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lourdes Leon er blevet 19 år, og læser teater og musik på universitetet.

Madonnas datter er blevet voksen - og model!

Lourdes Leon har scoret sin første store modelkontrakt, og skal være blikfang for Stella McCartneys nye parfume

Hun fulgte sin mor rundt i hele verden, og fansene har således kunne følge hendes tur fra barn til teenager. Nu er Madonnas datter Lourdes Leon klar til at stå helt på egne ben.

Den 19-årige skønhed har lavet sin første store modelkontrakt med Stella McCartney, hvor hun skal være blikfang for designerens nye parfume, Pop.

LÆS OGSÅ: 90’ernes største mode-ikoner er tilbage: Her er Balmains nye blikfang

- Lola, som jeg har kendt hele hendes liv, er kun lige startet på sit liv som kunstner. Hun er en selvstændig, inspirerende og frisindet ung kvinder. Selvom hun er født ind i rampelyset, har hun beholdt benene solidt på jorden!, skriver Stella McCartney på Instagram.

Lourdes Leon er datter af Madonna og skuespilleren Carlos Leon. De gik fra hinanden, da Lourdes var syv måneder gammel.

Senere fik Madonna sønnen Rocco med Guy Ritchie, som hun lige nu ligger i strid med om forældremyndigheden. I 2006 adopterede hun sønnen David fra Malawi, og to år senere fulgte datteren Mercy James, der ligeledes er fra Malawi.

 

LÆS OGSÅ: Biebers Instagram-flirt er blevet model

Lourdes Leon er i øvrigt ikke nødvendigvis på vej mod en egentlig modelkarriere. Hun læser fortsat musik og teater på University of Michigan.

Ud over Lourdes Leon har Stella McCartney engageret med sangerinden Grimes, modellen Kenya Kinski-Jones og skuespilleren Amandla Stenberg - blandt andet kendt for rollen som Rue i Hunger Games - til kampagen for Pop, der er designerens første nye parfume i fire år.

 

 


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok