banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Keisha Knight Pulliam i rollen som Huxtable-familiens yngste datter, Rudy, sammen med Bill Cosby, der spillede familiefaderen Cliff.

Lille Rudy fra The Cosby Show er blevet voksen - og gift

Keisha Knight Pulliam rendte med alle seernes hjerter i rollen som Rudy Huxtable i The Cosby Show, nu er hun blevet voksen og selv mistet hjertet til en tidligere NFL-spiller

Keisha Knight Pulliam var kun fem år, da hun trådte ind i rollen som Rudith Lilian Huxtable eller bare Rudy, som hun blev kaldt til daglig.

Hun var med helt til hen til seriens afslutning i 1992, hvor hun selv var blevet teenager.

SE BILLEDERNE: Sådan ser "Cosby"-børnene ud i dag

Nu er hun blevet 36 år og i sidste uge afslørede hun, at hun havde giftet sig med den tidligere NFL-spiller Ed Hartwell.

 

Vielsen fandt sted i parrets hjem, og med deltagelse af den nærmeste familie.

- Det var min drøm, forklarer hun i sin podcast "Kandidly Keshia".

LÆS OGSÅ: Sangstjerne har mistet alt: Nedtur på første klasse

- Vi kommer begge fra en stor familie, jeg er en af fire og Ed er en af seks. Vi inviterede folk, og de anede ikke, at de skulle til et bryllup. De troede, at det var en nytårsfest.

SE BILLEDERNE: Sådan ser børnene fra Det lille hus på prærien ud i dag

Ud over at have sin egen podcast ernærer Keshia Knight Pulliam sig fortsat som skuespiller. Hun kunne frem til 2012 opleves i en bærende rolle i komedieserien "House of Payne", men har siden satset på roller i tv-film. Senest med en rolle i den romantiske film "Will to Love".

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok