Leonardo DiCaprio damper løs
I 1995 blev det ulovligt at ryge indendørs i Californien. E-cigaretter er dog ikke underlagt dette forbud, hvilket Leonardo Dicaprio ofte udnytter.

Leonardo DiCaprio damper løs

Til weekendens SAG-awards vandt Leonardo DiCaprio en pris, men det var ikke derfor, han vandt internettets opmærksomhed.

Lørdag aften var der SAG-award i Hollywood. Leonardo DiCaprio fik en pris for sin rolle i ”The Revenant”, men det er ikke derfor, internettet koger.  Under middagen fandt Leonardo DiCaprio en e-cigaret frem og slog mave, inden han satte tænderne i den næste ret.

Billedet har afledt mange reaktioner på twitter. Både af den bifaldende slags, men også spekulationer i sammenhængen mellem rygning og livet uden en Oscar-statuette.

LÆS OGSÅ: Klamme Leonardo DiCaprio

 

 

 

Om Leonardo Dicaprios rygning er skyld i, at der endnu ikke står en Oscar på hans kaminhylde, viser sig til prisoverrækkelsen den 28. februar.

SAG-Award er skuespillernes egen pris. Leonardo DiCaprio vandt prisen for sin hovedrolle i "The Revenant". Her ses han sammen med Brie Larson, der vandt en pris for sin hovedrolle i "Room". Foto: Getty Images

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok