banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Oscars tager e-cigaretten fra Leonardo Dicaprio

Til årets Oscar-fest må der ikke ryges indenfor. Hvilket kan blive et problem for Leonardo DiCaprio, der nok i forvejen har en anspændt aften

Skulle det ske, at det bliver i år, Leonardo Dicaprio endelige vinder en Oscar, kan han ikke fejre det, som han sikkert gerne vil: med champagne og en cigaret med vennerne ved bordet. Til årets Oscar-uddeling er der nemlig indført en hård ”rygning forbudt”-politik, og den gælder alle rum i teateret og alle former for cigaretter. Derfor også e-cigaretter, som Leonardo Dicaprio ellers er set hyppigt med til de lange og nervepirrende award-shows.

Så lige meget om det er en trøste- eller sejrscigaret, Leonardo Dicaprio skal have den 28. februar, så foregår det udenfor.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio damper løs

Artiklen fortsættes under billedetLeonardo Dicaprio er en af de få Hollywood-stjerner, man stadig ser med en form for cigaret i mundvigen. Her er det til sidste weekends SAGAwards, hvor han røg på sin e-cigaret under showet. Foto: Getty Images

Presset på Leonardo Dicaprio er ellers stort i år. Han har endnu ikke vundet en Oscar, og med hans nominering for sin rolle i ”The Revenant” er forventninger fra fans høje. Et pres han i år må klare uden nikotin i blodet.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprios gik til ekstremer i The Revenant

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok