banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Lady Gaga og kæresten har dyrket sex og lavet kunst samtidig - se billedet

Parret blev inspireret til at udfolde sig kunstnerisk på en yderst alternativ måde

Folk gør ofte vilde ting for den gode sags tjeneste, men Lady Gaga har aldrig været kendt for at gøre tingene på den lette måde. Den nykårede Golden Globe-vinder optræder i den nyeste udgave af Golden Globe sammen med sin forlovede Taylor Kinney og parret har intet andet end maling på.

SE OGSÅ: TV: Lady Gagas gyldne øjeblik

Malingen er ikke kun sat på for syns skyld. Lady Gaga og Taylor Kinney har skabt et maleri ved at have sex på et lærred og det har efterladt et aftryk på de to elskende.

- Siden vi mødtes første gang, har Taylor tegnet og malet overalt på mig. For år siden boede vi hemmeligt i San Diego i en strandhytte, hvor vi aldrig havde sko på. Han fortalte mig, at han ville elske med mig på et lærred, skriver lady Gaga ifølge Yahoo.

 

Selvom parret snakkede om det dengang, er det ikke før for nyligt, at de faktisk gjorde noget ved sagen.

- Jeg bad Taylor arbejde sammen med mig på et projekt for at samle penge ind og skabe opmærksomhed på psykiske sygdomme og han bragte med det samme den idé op igen.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder

- Vi havde sex på et lærred en søndag i Chicago, skriver sangerinden om den alternative malerstil. Billedet er taget af Taylor Kinney lige efter parrets hyrdetime og er nu at skue på forsiden af V Magazine.

Alle pengene fra Lady Gagas V Magazine forside vil gå til hendes Born This Way-fond. Om de famøse billeder allerede er solgt, melder historien ikke noget om.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok