banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Chandler øver sig måske på at bære Bindi over dørtrinnet?

Nu smiler Bindi igen: Krokodillejægerens datter på elskovsferie

Smilet er tilbage hos Bindi Irwin

Bindi Irwin blev verdenskendt, da hendes far - krokodillejægeren Steve Irwin - i 2006 døde under nogle tv-optagelser, da han blev stukket i hjertet af en pilerokke.

Allerede som toårig var Bindi begyndt at medvirke i sin fars naturprogrammer, og året efter hans død beviste hun, at hun kunne gå i hans fodspor, da hun var vært i tv-programmet "Min far, krokodillejægeren".

LÆS OGSÅ: Vild med dans: Steve Irwins datter efterlod alle med klump i halsen

Artiklen fortsætter under billedetBindi som næsten fireårig sammen med sin berømte far, krokodillejægeren Steve Irwin og mor Terri. Foto: All Over

Siden er det gået stærkt for Bindi Irwin, og den i dag 17-årige pige har igen fået masser af grunde til at smile. For godt to måneder siden vandt hun den amerikanske udgave af "Vild med dans", og samtidig har den australske pige fundet kærligheden i form af den 19-årige professionelle wakeboarder Chandler Powell fra Florida.

LÆS OGSÅ: Nu får Vild med dans-vinder sine penge

Begge dele blev fejret med en hed kærligheds-ferie til Hawaii, hvor de unge turtelduer slet ikke kunne holde fingrene fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedetBindi og Chandler legede i bølgerne på Hawaii, men selv om han er professionel wakeboarder, fik han ikke sin unge kæreste overtalt til at prøve disciplinen. Foto: All Over

De to mødtes i Australia Zoo, hvor Bindi arbejder som rundviser. Chandler var i Australien for at deltage i en konkurrence og besluttede sig for at besøge zoo. Og gæsten faldt for rundviseren med et brag - og omvendt.

LÆS OGSÅ: Ud af skyggen: Her er Michael Jacksons børn nu

Artiklen fortsætter under billedetDe to kærester kunne slet ikke holde sig fra hinanden. Og hvorfor skulle de dog også det? Foto: All Over

Fremtiden ser lys ud for Bindi. Hun har sit eget tv-program og er også begyndt at gå efter en karriere som skuespiller. Den nylige sejr i underholdningsprogrammet har nok givet karrieren endnu et skub - og givet unge Bindi endnu mere at smile af.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok