banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
– Jeg elskede alle de vidunderlige kostumer, siger Kate Winslet om at spille syersken Tilly i ”The Dressmaker”.

Kate Winslet: Jeg elsker modetøj

20 år på den røde løber har sat sit præg på skuespilleren

Kate Winslet befandt sig i Australien, da instruktøren Danny Boyle kom på besøg i Melbourne for at tilbyde hende rollen som Joanna Hoffman i ”Steve Jobs”. Her var hun i gang med at indspille "The Dressmaker", hvor hun spiller Myrtle "Tilly" Dunnage.

- En god ting ved at spille Tilly, var, at det gik op for mig, hvor bred min historiske viden om mode er, siger Kate Winslet.

LÆS OGSÅ: Lille Rudy fra The Cosby Show er blevet voksen - og gift  

- Det er jo fordi, jeg er gået ned ad en rød løber i 20 år af mit liv, og det overraskede mig lidt, hvor meget jeg allerede vidste. "The Dressmaker" er baseret på en roman af Rosalie Ham. Den handler om en australsk syerske, der vender tilbage til den lille by i den australske ødemark, hvor hun voksede op, for at tage vare på sin syge mor.

- Jeg nød forberedelserne, fordi jeg skulle lære at sy på en Singer, siger Kate Winslet om filmen, der foregår i 1950'erne.

LÆS OGSÅ: Efter mange års kamp: Tyra Banks er blevet mor 

- Jeg skulle virkelig øve mig for at blive god til det.Tilly har været både i Paris og Milano for at lære om mode og god stil. Det nød Kate Winslet også.

- Jeg elsker tøj. Jeg nyder mode. Men jeg er stadig den type mor, der kører sine børn i skole i mit gymnastiktøj og kigger mig selv i spejlet klokken tre om eftermiddagen og tænker: Gud, jeg har set sådan ud hele dagen.

LÆS OGSÅ: Winslet spiller computernørd: Jeg er en skovl til teknik 

Interviewet med Kate Winslet foregår på det fornemme femstjernede hotel Mandarin Hotel i New York, og her er hun nydeligt klædt.

- Jeg får mulighed for at gå i noget af mit pæne tøj, når jeg er her, hvilket jeg ikke gør så tit derhjemme, så det er faktisk ret dejligt.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok