Justin Bieber er blevet voksen: Syv fede år

Justin Bieber er blevet voksen: Syv fede år

Knægten, der blev opdaget på YouTube og gjort til stjerne,smadrede siden sit nuttede image for at blive bad boy. Mennu er den 21-årige canadier mere populær end nogensinde.Hvordan pokker kunne det gå så godt?

[2008]
Den tidligere marketingchef, Scooter Braun, sad og rodede lidt rundt på YouTube, da han studsede over en videooptagelse af en knægt, der sang fremragende. Braun opsøgte drengens mor, Patricia Mallette, i den canadiske by Stratford og forklarede, at Justin Bieber kunne blive stjerne i USA. Patricia havde lagt videoerne af sin søn på YouTube, så det var en drøm, der gik i opfyldelse for hende, at sønnen var blevet "opdaget".

Artiklen fortsætter under billedetUsher så og hørte straks potentialet i Justin Bieber og var med til at gøre knægten til stjerne. Foto: Polfoto 

Den kristne dame måtte dog først lige i kirke og bede til Gud for at få svar på, om denne jødiske hr. Braun virkelig var den rette for Justin. Det mente Gud åbenbart, for hun lod efterfølgende Scooter Braun flyve til USA med den 13-årige dreng.I Atlanta indspillede Bieber nogle demobånd og sang for Brauns ven og kompagnon, R&B-stjernen Usher, som også var imponeret. Og i slutningen af 2008 blev Justin Bieber tilknyttet pladeselskabet Island Records. Det blev starten på syv fede år.

LÆS OGSÅ: Rue fra Hunger Games er slet ikke til at kende længere 

[2009]
I juli 2009 blev Justin Biebers første single, "One Time", udgivet og skovlede de første priser hjem til knægten. Singlen blev efterfulgt af andre hits, og Justin Bieber blev proppet ind i alle USA’s store talkshows.

Artiklen fortsætter under billedetScooter Braun spottede i sin tid Bieber og blev hans manager. Han har lovet sin stjerne, at han altid vil være ved hans side. Foto: All Over

Kulminationen var et juleshow med Stevie Wonder som vært. Her sang den unge canadier for USA’s præsidentpar i Det Hvide Hus. Så har man da gjort noget rigtigt!

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder!

[2010]
"Baby, baby, baby …" sang Justin Bieber på et af årets store hits, han selv havde været med til at skrive. Og samme år fik Bieber sin egen "baby", da han skuffede millioner af meget unge piger ved at forelske sig i den to år ældre Disney-stjerne Selena Gomez. De optrådte sammen ved flere lejligheder, og rygterne om en romance begyndte at svirre. De afviste begge fnisende, at der skulle være noget imellem dem, men efterhånden kunne de ikke skjule berøringerne og kyssene. Er der noget så smukt som ung kærlighed?

Artiklen fortsætter under billedetFrådende Beliebers forsøgte at få et stykke af deres idol med hjem fra MTV Video Music Awards i 2010. Foto: Polfoto

Helt så smukt var det dog ikke, at Selena Gomez modtog dødstrusler fra Justin Biebers dedikerede fangruppe, Beliebers. Disse Beliebers var blevet så kendte, at selve ordet "Belieber" i 2010 blev optaget i den engelske/amerikanske ordbog. 

LÆS OGSÅ: Pretty Little Liars-stjerne grædefærdig: For tyk til fimrolle

[2011]
I februar fik den dokumentariske film "Justin Bieber: Never Say Never" biografpremiere. På åbningsdagen indtjente filmen i omegnen af 75 millioner kroner i billetsalg. Og selve sangen "Never Say Never" blev en landeplage med tryk på plage. Ordet "never" bliver sunget 73 gange i sangen. Det betyder, at der kun går 3,15 sekund mellem hvert "Never".

Artiklen fortsætter under billedetJustin kunne ikke få øjnene fra smukke Selena Gomez, da de i starten af 2011 endelig afslørede, at de var kærester. Foto: Polfoto

Den pæne dreng fik bogstaveligt talt en ridse i lakken i august, hvor det kom frem, at han havde smadret sin Ferrari i forbindelse med en gang streetracing med rockmusikeren Everlast.

Slemt var det også, at 20-årige Mariah Yates fødte et barn, som hun påstod, Justin Bieber var far til. Han skulle, ifølge pigen, have gjort hende gravid på 30 sekunder efter en koncert. Siden udtalte hendes kæreste, at anklagen var pure opspind. 

LÆS OGSÅ: Sams Bar-stjerne i vild forvandling 

[2012]
I marts udsendte Justin Bieber sangen "Believe" fra sit tredje album, og sangene på albummet indikerede, at Bieber sagde farvel til sit drengede image. For ligesom at understrege, at han gik fra nuttet popidol til bad boy, begyndte han at skabe overskrifter af mindre flatterende karakter.

Artiklen fortsætter under billedet"Pattie" måtte spørge Gud til råds, før hun lod sin søn tage til USA for at blive stjerne. Foto: All Over

Han var involveret i en del ballade, han overmalede hoteller, han havde boet på, med graffiti uden at spørge om lov, og forholdet til Selena Gomez knagede mere end en skæv dør i en Hitchcock-film.

LÆS OGSÅ: Brad og Angelinas børn får Disney-debut

[2013]
Justin Bieber indledte året med en god nyhed til sine pigefans. Han var officielt single igen efter sit kaotiske on/off-forhold til Selena Gomez. Siden så man ham med den ene pige, så den anden, og han førte sig frem som charlatan af bedste skuffe.

Eksperter begyndte at dømme ham færdig, men i virkeligheden var han stadig chokerende populær. Han sluttede dog året af på en kedelig facon ved at overfuse en chauffør i Canada og senere en fotograf i Argentina. Begge episoder blev han sagsøgt for.

[2014]
I 2014 skete det så: Justin Bieber havde endegyldigt transformeret sig fra dydsmønster til småkriminel. Han blev arresteret af politiet den 23. januar i Miami Beach for, ifølge politiet, at have kørt bil i en tilstand, hvor han var påvirket af spiritus og stoffer.

Artiklen fortsætter under billedetEnten var Bieber meget påvirket eller meget tilfreds med situationen, da han blev anholdt i 2014. Foto: Polfoto

Man kan næsten se på det mugshot, der blev taget af popstjernen, at han følte en vis tilfredshed med endelig at blive taget alvorligt som skidt knægt.

LÆS OGSÅ: Datoen er afsløret: Daredevil er tilbage på skærmen 

Artiklen fortsætter under billedetJustin Bieber har fået tag i et bredere publikum med sit nyeste album, der hærger alverdens hitlister. Foto: Polfoto

[2015]
Nøgenbilleder knipset af Justin Bieber på en balkon til en feriebolig på Bora Bora gik i oktober verden rundt, og her kunne det skarpe øje ved selvsyn se, at den lille YouTube-dreng var blevet voksen.

Bieber giver koncert i København til oktober. Forhåbentlig varer den længere end koncerten i Oslo i efteråret, hvor han skred efter én sang, fordi han følte sig forulempet af nogle fans. Foto: Polfoto

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok