banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Hugh Laurie er meget begejstret for samarbejdet med danske Susanne Bier.

Hugh Laurie skamroser Susanne Bier

Den erfarne skuespiller Hugh Laurie var begejstret for samarbejdet med Susanne Bier på spændingsserien "The Night Manager"

Danske Susanne Bier er efterhånden blevet et etableret navn i Hollywood, og den danske instruktør fortsætter med at imponere de store stjerner hun arbejder med. Senest i forbindelse med optagelserne til tv-serien "The Night Manager" baseret på John le Carrés bestseller af samme navn, men på dansk fik navnet "Natportieren".

Hun har instrueret alle seks afsnit, og blandt andet arbejdet med den etablerede stjerne Hugh Laurie, der har rollen som våbensælgeren Richard Onslow Roper.

Han har svært ved at skjule sin begejstring for danskeren.

- Hun er en af de mest usædvanlige mennesker, jeg nogensinde har samarbejdet med, forklarer den britiske skuespiller, der fik sit gennembrud som del af holdet omkring komedieserien "Den Sorte Snog" og senere fulgte det op med stjernestatus for hovedrollen i "House".

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne afslørede graviditet på den røde løber

- Hun har en utrolig fin fornemmelse for det klassiske og det moderne, og historien føles som en mytisk, klassisk og evig relevant historie, forklarer Hugh Laurie til HER&NU, og fremhæver Susanne Biers klare plan, og evne til at bringe skønhed ind i sit værk.

Blandt andet ved at gå minutiøst til opgaven. Hugh Laure påpeger blandt andet, hvordan den danske instruktør ville nedbryde hele manuskriptet for så at bygge det op fra bunden igen. Hun var på udkig efter detaljer i blandt andet Marokko (skal forestille Egypten) og London, hvor de optog tv-serien.

LÆS OGSÅ: Tarantinos seje stjerne: Jeg er lidt af en bangebuks

- Hun har et usædvanligt øje, og hun der ikke alene de helt åbenlyse ting, men finder små detaljer i f.eks. en kop kaffe eller måden en person går ned ad gaden på eller et flag, der flagrer i vinden, som skal vise, at vi befinder os i Cairo. Hun har en malers øjne og ser alle disse detaljer, som skaber skønhed, forklarer han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder

"The Night Manager" følger den tidligere soldat og natportier, Jonathan Pine (Tom Hiddleston), der bliver rekrutteret til at arbejde på en undercoversag for at afsløre våbensælgeren Roper.

- Jeg har øvet mig lige siden jeg var en ung dreng til at være slem, siger 58-årige Hugh Laurie om skurkerollen.

LÆS OGSÅ: Star Wars-stjerne: Her er min danske kæreste

- Jeg har lavet en masse forarbejde, så jeg er virkelig slem. Det er skægt, for dette er en karakter, som jeg var bevidst om længe inden  man overhovedet havde tænkt på "House", forklarer skuespilleren med reference til den heller ikke altid lige sympatiske rolle i dén serie.

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-skaber klar med ny fortælling

Nu får han mulighed for at folde talentet yderligere ud og det i en bog skrevet af en af hans favoritforfattere.

- Jeg var vild med bogen, da den udkom, siger Hugh Laurie, der vidste at han havde fat i noget særlig efter kapitel tre og vidste, at den ville han gerne medvirke i. Han var i det hele taget begejstret for at arbejde på "The Night Manager".

- Det var som en drøm, der blev virkelig.

- Jeg elskede hele universet og jeg elskede karakteren så meget, at det var en gave. Men det var også en gave, som jeg var bange for at ødelægge.

"The Night Manager" får amerikansk tv-premiere 19. april.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok