Hugh Jackman kræftopereret igen
Hugh Jackman har været under kniven flere gang for at få fjernet hudkræft.

Hugh Jackman kræftopereret igen

Hollywood-stjernen har fået konstateret hudkræft i hvert fald fem gange inden for de seneste par år

Hugh Jackman, 47, har aldrig lagt skjul på, at han kæmper med hudkræft. Skuespilleren har nu igen været under kniven efter at have fået konstateret endnu en kræftknude siden første diagnose i 2013.

Som de foregående operationer foregik det uden drama, men det bliver ikke den sidste af slagsen. Lægerne har fortalt ham, at han skal regne med at hudkræften vender tilbage. Heldigvis er der tale om en relativ ufarlig form for hudkræft, der kan holdes i ave.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman efter 20 års ægteskab: Stadig nyforelsket

- Jeg er realistisk om fremtiden, og det er sandsynligt at jeg får mindst en mere, formentligt flere, hvilket ikke er usædvanligt for en australier med engelske rødder, der vokser op i Australien uden nogensinde at have fået besked om at bruge solcreme, forklarede Hugh Jackman til nyhedsbureauet AP tilbage i 2014.

Artiklen fortsætter under billedetHugh Jackman har været under kniven igen for at få fjernet hudkræft. Foto: All Over

Den gang lød hans budskab, at alle bør huske solcreme og beskytte huden mod solen. Det har ikke ændret sig. Til et netop offentliggjort billede på Instagram, hvor skuespilleren bærer et plaster efter sin operation, skriver han blandt andet "Brug nu solcreme og få regelmæssige tjek".

LÆS OGSÅ: Fem grunde til at elske Hugh Jackman

Hugh Jackman fik konstateret hudkræft første gang efter at en makeupartist havde noteret sig lidt blod på hans næse under optagelserne til "X-Men: Days of Future Past" i 2013. Hans kone, Deborra-Lee, bad ham efterfølgende om at søge læge.

Og det gjorde han. Heldigvis.

- Lad være med at være et fjols som mig. Få det nu tjekket. Og brug solcreme! Skrev han efterfølgende på Instagram.

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok