Hollywoods nye ombejlede komet: Jeg har været ensom

Hollywoods nye ombejlede komet: Jeg har været ensom

Rami Malek har fået megasucces med sin rolle som hacker i "Mr. Robot". Nu kan han betale sit studielån tilbage og fokusere på sin kreativitet

Den 34-årige Rami Malek er glad. Han er begejstret for sit gennembrud med rollen som hackeren Elliot Alderson i "Mr. Robot" og for den økonomiske stabilitet, rollen har betydet.

- Jeg har næsten betalt hele mit studielån tilbage, siger Rami Malek om at få et fast job på en populær tv-serie.

LÆS OGSÅ: TV: Mr. Robot slog Game of Thrones ved Golden Globes

- Jeg havde et kæmpe smil på læben, da jeg så, at lånet var ved at være betalt tilbage. Det er en kæmpe bedrift.

Artiklen fortsætter under billedetRami Malek er her i byen med sin søster, som er læge. Han har også en tvillingebror, som er skolelærer. Foto: All Over

Rami Maleks forældre kom til USA fra Egypten, og han er førstegenerations-indvandrer. De opdrog ham i Los Angeles til at tro på den amerikanske drøm.

Artiklen fortsætter under billedet
- Jeg er fuldkommen single, siger 34-årige Rami Malek, der dog her er kommet i godt selskab med Willi-søstrene Tallulah og Rumer. Foto: All Over

- De ønskede, at deres børn skulle være læger eller advokater, og de var lidt bekymrede, da jeg ville noget helt andet. Men da jeg fik min første lønseddel, begyndte de at støtte mig.

LÆS OGSÅ: Her er Star Wars' ukendte stjerner

Han ler. Hans studielån var til en Bachelor of Fine Arts, som han fik i 2003 fra University of Evansville, og nu har den uddannelse vist sig at give pote. 12 år senere blev han nomineret til en Golden Globe for sin rolle i "Mr. Robot".

- Jeg var tålmodig, siger Rami Malek, der havde sine portrætter spredt ud på stuegulvet i sine forældres lejlighed, da han kæmpede for at slå igennem.

Artiklen fortsætter under billedet
Det er Christian Slater, der spiller Mr. Robot. Han vandt en Golden Globe for sin rolle. Foto: Polfoto

- Jeg kan huske, min far sagde til min mor på arabisk: "Han er en meget stræbsom ung mand," og det var et vigtigt øjeblik for mig, for jeg vidste, at de støttede mig og værdsatte mit ihærdige arbejde.

"Mr. Robot" handler om Elliot Alderson, der arbejder for cybersikkerhedsfirmaet Allsafe om dagen og hacker sig ind på privatpersoner om aftenen.

LÆS OGSÅ: Interview med Mark Wahlberg: Fængselsdom ændrede mit liv

- Elliot har det svært socialt, så han forsøger desperat at nå ind til folk ved at hacke sig ind på deres privatsfære. Det er ret trist.

Elliot møder en mystisk mand i metroen, som viser sig at være Mr. Robot (spillet af Christian Slater), og han overtaler ham til at være en del af et team, som hacker store konglomerater.

Artiklen fortsætter under billedet
Rami Malek var nomineret til en Golden Globe for sin rolle som Elliot Alderson i "Mr. Robot". Foto: Polfoto

- Han anser dem for at ødelægge vores samfund, siger Rami Malek om Elliots motivation for at blive kriminel.

LÆS OGSÅ: Filmstjerne uden forretningssans: Konen bestemmer

- Han bryder sig ikke om, at de spiller Gud, uden at nogen har bedt dem om det.Men virkeligheden er ikke helt, som Elliot ser den. Han viser sig at have mange vrangforestillinger, og som tilskuer bliver man i tvivl om, hvorvidt hans voiceover er troværdig.

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg var så ung, men Ben Stiller syntes, at jeg var sjov, siger Rami Malek om sin ­debutrolle i "Nat på museet" fra 2006. Foto: Polfoto

- Jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvordan Elliot har det. Jeg har også oplevet at være meget vred og ensom og følt mig udenfor i samfundet. Jeg har oplevet sorg - ligesom Elliot - men jeg er ikke helt så psykisk syg, som han er. Jeg tror dog, at de fleste af os kan relatere til ham.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok