banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Gal Gadot er begejstret for danske Connie Nielsen, som hun spiller over for i "Wonder Woman"

Hollywood-skønhed skamroser danske Connie

Den israelske skønhed Gal Gadot er begejstret for Connie Nielsen, spiller hendes mor i filmen "Wonder Woman"

Gal Gadot er ved at indspille superheltefilmen "Wonder Woman", hvor hun spiller titelrollen. Det er danske Connie Nielsen, der spiller hendes mor, Hippolyta - dronningen af Amazonas - i filmen.

Til Gal Gadots store begejstring.

- Hun er meget inspirerende og moderlig og jeg er så utroligt heldig at spille overfor hende, siger den 30-årige israelske model og skuespiller til HER&NU.

- Hun er ret utrolig.

Sangtalent tog fusen på alle: Her må dommerne kapitulereSe også: Sangtalent tog fusen på alle: Her må dommerne kapitulere

Gal Gadot kom godt ud af det med Connie Nielsen lige med det samme. De begyndte straks at tale privat om Gal Gadots 4-årige datter Alma, og den 50-årige danske skuespillerinde var ivrig efter at tale om børnene i hendes liv.

- Hun sagde, at hun har masser af børn. og jeg spurgte hvad hun mente med det. Hun fortalte, at hun havde 2 biologiske børn og endnu 30 børn.

SE OGSÅ: Trailer: Se de første glimt af Pilou Asbæk i storfilmen Ben-Hur

Børn spiller således en væsentlig rolle i Connie Nielsens liv, hvor hun blandt andet startede Human Needs Project efter hun filmede "Kidnappet" i slumkvarteret Kibera i Nairobi, og Gal Gadot er imponeret over den danske skuespillerindes velgørenhedsarbejde.

- Hun laver meget velgørenhedsarbejder og forsøger at gøre en forskel. Hun er dybt engageret i børns velbefindende, siger Gal Gadot, der snart er aktuel med filmen "Batman Vs. Superman: Dawn of Justice", hvor hun også spiller Wonder Woman.

Artiklen fortsætter under billedetGal Gadot i rollen som Wonder Woman. Foto: All Over

Gal Gadot, der selv stammer fra Israel og er gift med den israelske forretningsmand Yaron Versano , mener også, at Connie Nielsen har noget særligt på grund af hendes skandinaviske rødder.

- Der er et eller andet med folk fra Skandinavien, siger Gal Gadot til HER&NU.

- Kvinderne er så selvsikre og stolte - ikke på en dårlig måde.

SE OGSÅ: Locklears datter springer ud som bikinimodel

Gal Gadot mener derfor, at Connie Nielsen er perfekt til rollen som hendes royale mor.

- De er meget stærke og det er lige præcist det, vi havde brug for til Hippolyta. Hun skal have autoritet, være kongelig og næsten umenneskelig. Connie har lige det, der skal til.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok