banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Her opfylder Adele en autistisk piges største drøm

Ud over et fantastisk sangtalent evner Adele også at gøre en markant forskel for sine fans

Sangerinden Adele, hvis fulde navn er Adele Laurie Blue Adkins, beviste tirsdag endnu engang, at der gemmer sig mere end bare en stor sangstemme i brystet. Der banker også et stort hjerte.

Til en udsolgt koncert i Manchester Arena inviterede hun den 12-årige autistiske pige Emily Tammam på scenen for at synge.

LÆS OGSÅ: Adele i åbenhjertigt interview: To mænd har forandret mig

Som det fremgår af klippet over artiklen, så klarede hun det i absolut overbevisende stil.

- Jeg kan slet ikke takke hende nok. Jeg sang med hende, hun krammede mig og hun var der bare, forklarede en lykkelig Emily efterfølgende, ifølge Huffington Post.

Fem grunde til at elske Hugh JackmanFem grunde til at elske Hugh Jackman

Hendes far, Ray, understreger over for Manchester Evening News, hvor stor en oplevelse det havde været for datteren, der havde medbragt et skilt i håbet om, at Adele ville spotte hende blandt publikum.

- Hun har konstante udfordringer med sociale situationer, men imponerende nok så klarer hun at synge i offentligheden. Hun er helt anderledes, når hun står på en scene, forklarer Ray Tammam.

For Emily Tammam, der har autisme og ADHD, ligger sang og spotlys således ikke helt fjernt. Hun stillede således op til "Britain's Got Talent" i 2014. Uden dog at komme videre fra de indledende programmer.

- Emily vil gerne vise, at selv personer med handicaps eller mentale udfordringer kan gøre helt almindelige ting som at synge, og ingen bør forhindre dem i at gøre det, forklarer hendes far.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok