Her er søde Leo fra Warren Manor i dag

Brian Krause er langt fra den søde Leo Wyatt i en ny film

Brian Krause charmerede mange kvinder, da han i årene 1998-2006 spillede Leo Wyatt i serien ”Heksene fra Warren Manor”. Her var han den åndelige vejleder for de tre Halliwell-søstre, men han var splittet mellem sine forpligtelser som de tre søstres beskyttende engel og sin kærlighed til Piper Halliwell.

Siden serien stoppede i 2006 har han været involveret i mange forskellige produktioner, fra serier som ”Mad Men” og ”CSI: Miami”, men han kan i år opleves i en større rolle i den nye serie ”Turn Back Time”.  

LÆS OGSÅ: 23-årig Star Wars-stjerne kan blive den nye Lara Croft 

Det er ikke kun i serieuniverset, hvor Brian Krause har nye projekter på vej. I år udkommer filmen ”Ribbons” og den viser nogle sider af skuespilleren - sider vi aldrig så, da han spillede søde Leo Wyatt. Her bliver der givet fuld gas for de mere vrede og psykopatiske træk. Den mere hårde rolle så sidste år under optagelserne ud til at have smittet af på hans eget liv. 

Artiklen fortsætter under billedet Brian Krauses søde look var forsvundet som dug for solen, da han sidste år var på den røde løber. Foto: All Over

Til et arrangement sidste år, så Brian Krause noget anderledes ud end han plejer. Det var i tiden omkring indspilningen af ”Ribbons”, så den vilde frisure og det vrede blik havde måske noget med optagelserne at gøre. 

LÆS OGSÅ: Han er den nye stjerne i Greys hvide verden   

Det dystre udseende er dog skiftet ud igen, da han ikke længere indspiller filmen. I sin fritid står den på sund mad og træning for Brian Krause.  Når han ikke har travlt med optagelser, er den 47-årige skuespiller ofte at finde ude i naturen. Han er glad for at vandre og hvis det ikke bringer nok sved frem på panden, så skynder han sig ned i det lokale fitnesscenter, hvor der bliver pumpet jern.

 

LÆS OGSÅ: Hun skal spille overfor Tom Cruises i gyserklassiker 

Han har sønnen Jamen, 20, fra sit ægteskab med den tidligere model Beth Bruce. Han er i dag kæreste med skuespilleren Holly Fields, der mest er spil og tegnefilmsdubber. De to har prøvet at arbejde sammen, da Holly i 1999 var med i et enkelt afsnit af ”Heksene fra Warren Manor”. Det var dog ikke hendes skyld, at hans ægteskab med Beth Bruce i 2000 gik fra hinanden. Ifølge rygter faldt han under indspilningerne for sin kollega Alyssa Milano, men de har aldrig bekræftet det.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok