Harry Potters irriterende fætter Dudley er ikke til at kende

Harry Potters irriterende fætter Dudley er ikke til at kende

Du ville næppe genkende Harry Melling, hvis du mødte ham på gaden

Husker du Harry Potter voldsomt forkælede og overvægte muggler-fætter Dudley Dursley? 

Han blev spillet af skuespilleren Harry Melling i fem Harry Potter-film, hvilket kunne have banet vejen for samme store Hollywood-karriere som flere af de unge kollegaer på filmsettet.

Det udeblev uden at Harry Melling dog forlod branchen. For selvom det ikke er blevet til en stor Hollywood-karriere, så underholder den 26-årige skuespiller fortsat. Nu bare i en helt anden rolle og helt andre rammer.

LÆS OGSÅ: Ny Harry Potter-bog til sommer - her er hvad der venter

Han optræder på de skrå brædder i London, og er slet ikke til at kende fra sin fortid som den overvægtige Dudley.

Faktisk var det nok de færreste, der øjeblikkeligt genkendte ham fra Harry Potter-filmene, da han onsdag morgen dukkede op på engelsk tv for at promovere sit nye teaterstykke "Hand To God", hvor han spiller en frusteret ung dukkefører, hvis dukke pludselig får sit eget og yderst ondskabsfulde liv.

En rolle, der i øvrigt har kastet masser af roser fra sig fra anmelderne.

Artiklen fortsætter under billedetHarry Melling med dukken, der får sit eget liv, i et aktuelt teaterstykke i London. Den 26-årige skuespiller smed både kiloer og Dudley-rollen for at kunne starte på en frisk i 2009. Foto: All Over

Mens mange af de andre Harry Potter-stjerner stadig er tæt knyttede til filmene, så har Harry Melling både mentalt og fysisk skåret båndene til fortællingen. Fysisk ved et markant vægttab, der allerede havde betydning i 2009, hvor han for sidste gang spillede rollen som Dudley.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder

Allerede her var han ikke til kende med sit slanke look, og producerne var tæt på at erstatte ham.

- Jeg vidste, at skulle jeg have en karriere, så måtte jeg tabe mig. Jeg var lige begyndt på skuespilskole og var i konstant bevægelse. Jeg begyndte også at spise fornuftigt. Så røg kiloene. Jeg gik fra 100 kilo til 73 kilo, forklarede han i 2009 til avisen The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Star Wars-stjerne: Her er min danske kæreste

Han endte med at beholde rollen i "Harry Potter og Dødsregalierne", men udstyret med tykmandsdragt og masser af sminke.

Da han smed den igen, følte han, at han, modsat flere af kollegaerne, kunne starte helt på en frisk uden det massive pres ved at have været en gennemgående figur i Harry Potter-filmene.

- Jeg er ikke barnestjernen, den er væk, ligesom fedtet, og jeg har en ny karriere foran mig, fordi ingen ser mig som Dudley, forklarede han til The Telegraph.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok