banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Harrison Ford i rollen som Han Solo i "Star Wars: The Force Awakens"

Interview med Harrison Ford: Jeg ønskede Han Solo død

Harrison Ford er tilbage som Han Solo i den syvende Star Wars-film. Den 73-årige skuespiller erkender, at han er en noget ældre udgave end i 1977

Harrison Ford ønskede, at Han Solo døde i "Star Wars: Episode VI", og at han aldrig skulle trække i Han Solo-kostumet igen. Men i dag er den 73-årige skuespiller alligevel tilbage i Star Wars-universet.

- Det er 25 år siden, jeg sagde det, siger Harrison Ford bestemt.

- Og nu er kostumet tilbage i mit skab, og det ser vældig pænt ud, så jeg var klar til at have det på igen, forklarer han til HER&NU.

SE VIDEOEN: Genfundet forfilm til "Star Wars" bliver nu spillefilm

Artiklen fortsætter under billedetHarrison Ford er gift med den mere end 20 år yngre Calista Flockhart, kendt fra blandt andet tv-serien "Ally". Foto: Polfoto

Harrison Ford forklarer desuden, at han ikke havde regnet med, at der ville blive lavet mere end tre Star Wars-film, og at Han Solos død derfor ville være passende. Men det var George Lucas ikke enig i dengang i 1983.

- Det var ikke, fordi jeg ikke ville spille karakteren, forklarer Harrison Ford, der befinder sig i The Convention Center i Los Angeles under vores interview.

SE OPTAGELSEN: Her ser hun sig selv i en Star Wars-trailer for første gang

- Jeg sagde ja for min egen skyld, fordi manuskriptet var godt, og karakteren var velskrevet. Instruktøren var også fantastisk, og jeg har beundret ham længe. Desuden havde jeg ikke andet at lave.

Artiklen fortsætter under billedetDet er muligt, Han Solo er blevet ældre, men han holder sig nu meget godt - i skikkelse af Harrison Ford. Foto: Polfoto

Ledig eller ej, så var Harrison Ford begejstret for at medvirke i den syvende Star Wars-film, der er instrueret af J.J. Abrams. Men Han Solo er ikke helt så frisk som i 1977, da Harrison Ford som 35-årig lagde krop til ham første gang.

- Han er meget, meget ældre, siger Harrison Ford og ler.

- Han har ikke holdt sig helt så godt. Men han har stadig alt sit hår, og det har jeg også.Der er en hel sal afsat til præsentation af diverse Star Wars-spil, dukker og T-shirts i The Convention Center, som de mange fans af Star Wars ganske givet vil kaste sig over.

LÆS OGSÅ: Fik lov at se Star Wars før alle andre - nu er han død

- Jeg forstår helt sikkert godt, hvorfor folk er så entusiastiske for science fiction-genren, siger Harrison Ford.

- Jeg er meget taknemmelig over for de mange fans, som har været loyale overfor filmene, og som, jeg tror, bliver tilfredse pga. det gode manuskript og J.J. Abrams' arbejde.Harrison Ford har fem børn: Ben og Willard  fra sit ægteskab med Mary Marquardt, George og Malcolm med Melissa Mathison og adoptivsønnen Liam Flockhart med sin tredje kone, Calista Flockhart.

Artiklen fortsætter under billedetFanhysteri er ikke lige Harrison Ford. Men han stiller dog venligt op til fotografering. Foto: Polfoto

- Nej, svarer han prompte på, om hans børn er fans af Star Wars-filmene.

- De er interesserede, og de vil alle sammen synes, at den er underholdende, fordi den er virkelig god. Men de er ikke fans. Min 14 år gamle søn elsker Hercule Poirot og Sherlock mere end science fiction.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok