Hugh Jackman efter 20 års ægteskab: Stadig nyforelsket

Den 11. april er det 20 år siden Hugh Jackman og hans kone Deborra-Lee Furness sagde ja til hinanden, kun halvandet år efter de hilste på hinanden første gang. I dag er han stadig nyforelsket.

45-årige Hugh Jackman og hans kone Deborra-Lee Furness på 60 år mødtes på settet til den australske TV-serie "Corelli" i 1995, hvor Hugh Jackman blev hovedkulds forelsket sin kollega. Det var Hugh Jackmans første rolle, så han var lidt intimideret af den ældre og erfarne blondine der var stjernen i showet:

- Jeg var helt vildt forelsket i hende, det var alle. Hele settet var lidt forelsket i hende, og jeg var så flov over det, at jeg ikke talte til hende i en uge, fortæller Hugh Jackman med lys i øjnene på det amerikanske talkshow "Ellen".

Hugh Jackman overvandt dog frygten, og vandt Deborra-Lee Furness hjerte. Han friede til hende efter 3,5 måned, hvor hun selvsagt sagde ja. Parret blev gift i Australien i en forstad til Melbourne, med ringe som Hugh Jackman selv havde designet.

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman krydrer ægteskabet med forklædninger

Parret har været lykkelige siden da:

- Det bliver bedre og bedre. Hun er det bedste der nogensinde er sket for mig, fortæller Hugh Jackman. 

Artiklen fortsættes under billedet.Selv efter 20 år får Deborra-Lee Furnes et smil på Hugh Jackmans læber. Foto: All Over

På trods af to karrierer der kræver meget tid i udlandet, holder Hugh Jackman liv i kærlighed med simple tommelfingerregler: Han er aldrig hjemmefra mere end 14 dage ad gangen, og så prøver han altid at overraske sin kone.

LÆS OGSÅ: Game of Thrones-monstret: Se min vilde diæt

I dag har Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness to adoptiv børn sammen, Oscar på 15 år og Ava på 10 år.

Se i videoen hvor kærligt han omtaler sin kone.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok