banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den islandske kæmpe slog sidste år en tusind år gammel rekord.

Game of Thrones-monstret: Se min vilde diæt

Manden bag 'Game of Thrones'-karakteren 'The Mountain' er nødt til at spise hveranden time for at opretholde sin kampvægt.

Det er ikke for ingenting, at 'Game of Thrones'-karakteren Gregor Clegane i serien går under navnet ’The Mountain’, for han er massiv. Hafthór Júlíus Björnsson, som islændingen i virkeligheden hedder, måler to meter og fem centimeter og har en kampvægt lige i underkanten af de 180 kilo.

Men giganten, der også har vundet flere stærk-mand-konkurrencer, er ikke kommet sovende til det. For syv år siden vejede han ’sølle’ 105 kilo, og han må indtage seks til otte måltider om dagen for at opretholde sin imponerende masse.

- Den største ændring (fra dengang og nu, red.) er, at jeg ikke laver så meget konditionstræning mere og putter mere mad i munden, fortæller Hafthór Júlíus Björnsson i et nyt interview med GQ Magazine.

- Jeg er nødt til at spise hveranden time for at opretholde min figur. Det er ikke let. Når jeg er på optagelse, skal jeg altid have pauser, så jeg kan spise, forklarer han.

LÆS OGSÅ: GoT-stjerne: Jon Snow er død, fat det dog

Den brølstærke islænding fortæller videre om sin kost.

- Jeg spiser en masse søde kartofler og en masse kød, fisk, kylling samt gode fedtstoffer som kakaosmør og mandler. Jeg elsker også grønt som spinat, avocado og broccoli.

- Overordnet set spiser jeg meget sundt, men på grund af min vægt har jeg brug for hurtige kulhydrater, de nemme kulhydrater. Før eller efter træning spiser jeg, hvad jeg vil.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk: Min Game of Thrones-rolle har en bagside

Islændingens imponerende styrke viste han frem i februar sidste år, da han slog en ældgammel rekord fra vikingetiden ved at løfte en 640 kilo tung træstamme og tage fem skridt med den på skuldrene.

Du kan se eller gense den præstation herunder:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok