banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Filmstjerne med rod i to byer: Jeg føler mig splittet

Det er snart 15 år siden, Rachel McAdams optog sin første film i Los Angeles. Men den canadiske skuespiller vil stadig ikke forlade sin hjemby, Toronto

Rachel McAdams har en stabil Hollywood-karriere. Men det betyder ikke, at den 37-årige skuespiller vil forlade sin hjemby. Hun er født og opvokset i Canada, og her vil hun blive.

- Der er stille og hyggeligt, siger Rachel McAdams om Toronto.

- Det er dejligt at holde en pause fra filmbranchen og fra mit arbejde indimellem. Min familie og venner bor der. Jeg har boet i Toronto i over 20 år.

LÆS OGSÅ: Årets Oscar for bedste film snød alle eksperterne

Rachel McAdams flyttede til Toronto for at gå på teaterskole. Og selvom hun fik arbejde i Los Angeles i 2002, besluttede hun aldrig at flytte fra byen. 

Artiklen fortsætter under billedetDen canadiske skuespillerinde fører sig flot frem på de røde løbere i Hollywood.  Foto: Polfoto

- Her føler jeg mig hjemme, og det er her, mit hjerte er, siger Rachel McAdams, som er født i den canadiske by London.

- Jeg elsker det for det meste. Det var f.eks. dejligt at komme til solrige Los Angeles og optage "True Detective" i vintermånederne, hvor der var hundekoldt derhjemme.

LÆS OGSÅ: Ny historisk dramaserie får dansk premiere

Rachel McAdams' lillesøster, Kayleen, som er nygift, har til gengæld et hjem i Los Angeles. Så Rachel har et sted at overnatte, når hun ­filmer i Californien.

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg føler mig mest udfordret, når jeg laver en komedie, siger Rachel, der her er ved at indspille Woody Allens succesfilm "Midnight in Paris" sammen med Owen Wilson. Foto: Polfoto

- Jeg var her i seks måneder, hvor vi kunne planlægge hendes bryllup sammen, siger Rachel McAdams, der også har en lillebror, der hedder Daniel.

- Jeg føler mig lidt splittet mellem L.A. og Toronto, men jeg er heldig, at min søster og nogle af mine bedste venner bor her. Så hvis jeg skal være helt ærlig, får jeg det bedste af begge verdener.

Oscar 2016: Se alle kjolerne fra den røde løberOscar 2016: Se alle kjolerne fra den røde løber

Rachel McAdams har lige været i London i Storbritannien og indspille filmen "Doctor Strange", men hun elsker at komme hjem igen til Toronto og være sammen med familien.

- Da jeg var barn, var hele familien samlet om middagsbordet. Vi havde hver vores plads ved bordet. Det var skønt, og det savner jeg virkelig, når jeg rejser og arbejder meget og derfor spiser på restaurant.

Artiklen fortsætter under billedetRachel McAdams var nomineret til en Oscar for rollen som Sacha Pfeiffer i "Spotlight". Her ses hun sammen med Michael Keaton, Liev Schreiber, Mark Ruffalo, John Slattery & Brian D’Arcy James. Foto: Polfoto

Rachel McAdams elsker også at have gæster på besøg til middag i sit victorianske hjemme i bydelen South Annex.

- Når jeg er hjemme, elsker jeg at lave mad. Det er en ret intim ting at dele med andre. Jeg laver tit grillkylling, for resultatet bliver ofte mere imponerende, end det i virkeligheden er.

LÆS OGSÅ: Stort interview med Meryl Streep: Jeg elsker Rock'n roll

Selvom skuespillerinden ofte er på farten, holder hun nær kontakt til familien.

- Jeg har meget lange samtaler med min mor og min søster på telefonen. Det er de to, jeg taler allermest med.

Artiklen fortsætter under billedetDen canadiske filmstjerne slog igennem med "The Note Book" fra 2004, hvor hun spillede overfor Ryan Gosling, som hun også blev kæreste med privat. Foto: Polfoto

Rachel McAdams er endnu ikke gift, og hun vil ikke afsløre, om hun har en kæreste lige nu. Men hun vil gerne sige, hvad hun leder efter i en mand.

- Han skal være venlig. Have god humor. Være fleksibel. Og så skal han nyde eventyr. Jeg begynder med de fire ting.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok