banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Hollywood-stjernen Bradley Cooper: Vild med rengøring

Bradley Cooper er aktuel i filmen "Joy", hvor han sælger gulvmopper på tv. Han fortæller her HER&NUom sit eget rengøringsvanvid

Bradley Cooper spiller en sælger, der repræsenterer kvinden, der opfandt gulvmoppen The Miracle Mob, i filmen "Joy".  Den er baseret på virkelighedens opfinder Joy Mangano, der spilles af Jennifer Lawrence.

- The Miracle Mop er en virkelig fantastisk opfindelse for alle, der vasker gulv, siger Bradley Cooper smilende om gulvmoppen, der blev opfundet i 1990.

- Jeg brugte den selv i mit kollegieværelse, da jeg gik på universitetet. Det var julemanden, der gav mig den, forklarer han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: X Factor-deltager bliver nyt medlem af Take That 

Det er efterhånden mange år siden, at Bradley Cooper fik en BA i engelsk fra Georgetown University, og han har sandsynligvis en rengøringshjælp den dag i dag. Men han har altid været glad for at gøre rent. 

- Jeg har underligt nok haft stor tilfredsstillelse ved at gøre rent, siger Bradley Cooper, der også gjorde rent i sit barndomshjem i Philadelphia.

Artiklen fortsætter under billedetBradley Cooper er fra Philadelphia og er fan af footballholdet Philadelphia Eagles. Foto: Polfoto

- Jeg elskede at vaske gulv nede i kælderen, for der var et rødt cementgulv, og når man kom vådt vand på gulvet, så det ud, som om man malede det. Det var sjovt!

LÆS OGSÅ: Star Wars-stjerne: Her er min danske kæreste

Bradley Cooper voksede op i en middelklassefamilie i nærheden af Philadelphia i staten Pennsylvania.

- Jeg plejede at slås med min søster om, hvem der skulle gøre hvad, siger Bradley Cooper til HER&NU om sin storesøster, Holly, som han delte de huslige opgaver med.

- Jeg hadede at pudse vinduer, og selvom Tony Danza var cool, så gad jeg heller ikke støvsuge, for man kunne ikke se, at det gjorde en forskel. Tony Danza er en amerikansk skuespiller, der støv-sugede i tv-serien "Who’s the boss" i 1980’erne. Det var Bradley Cooper meget fascineret af. 

Artiklen fortsætter under billedetDet var Bradley Cooper, der trykkede på knappen, da den berømte selfie blev taget under Oscar-showet i 2014. Foto: Polfoto

- Jeg syntes, at han var den sejeste fyr, fordi han havde et trick med støvsygeren, hvor han trak ledningen ud og rev den tilbage ligesom "The Who". Jeg er nok lidt underlig!

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne: Lady Diana søgte tilflugt hos mig

I dag gør Bradley Cooper ikke nær så meget rent, som da han var yngre.

- Jeg har nok gjort mest rent sammen med Jen, da vi skulle bruge gulvmoppen sammen, siger Bradley Cooper om Jennifer Lawrence, der skulle sælge gulvmoppen på tv i filmen "Joy" og derfor vaskede gulv.

- Ellers har jeg ikke gjort så meget rent for nylig. Filmen "Joy" handler om, hvordan Joy Mangano fik succes som opfinder og forretningskvinde ved at sælge sine produkter på QVC (quality, value, convenience). QVC er en indflydelsesrig home shoppingkanal i USA.

Artiklen fortsætter under billedetBradley Cooper slog for alvor igennem med den platte komedie "Tømmermænd i Vegas"i 2009. Her ses han mellem Zach Galifianakis og Ed Helms. Foto: Polfoto

- QVC var megastor, da jeg var ung, siger Bradley Cooper, der var 15 år i 1990, da Joy Mongano opfandt gulvmoppen.

- Jeg kan tydeligt huske, at næsten hver dag jeg kom hjem fra skole, var der en lille QVC-pakke udenfor døren.

LÆS OGSÅ: Se ham her: Pamela Andersons flotte søn stjal rampelyset 

I "Joy" er Bradley Cooper manden behind-the-scenes, mens Jennifer Lawrence spiller Joy, der solgte sine egne produkter på tv. Hun demonstrerede, hvordan den virkede for åben skærm.

- Det hele var meget familiært, siger Bradley Cooper, hvis mor ofte så disse salgsprogrammer, som han nu skulle forestille at stå bag, siger han til HER&NU.

- Og jeg kan tydeligt huske, da The Miracle Mop blev præsenteret og gjorde mange menneskers liv nemmere - også mit liv hjemme på mit kollegieværelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok