banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Når Mark Wahlberg ikke er på filmoptagelser, går han i seng klokken 7.30 for at stå op klokken 3.00 og træne.

Interview med Mark Wahlberg: Fængselsdom ændrede mit liv

Mark Wahlberg var kriminel som teenager. Men han angrede og fandt Gud. I dag er han meget religiøs og elsker sine medmennesker

Mark Wahlberg var 16 år gammel, da han afsonede 45 dage af en dom på to år i Deer Island Prison i Boston, fordi han havde gjort en mand blind med en metalstav. Men så sadlede han om og fandt Gud.

- Den 1. december var det 27 år siden, jeg fik mulighed for at begynde på en frisk, siger 44-årige Mark Wahlberg, der snart efter blev kendt som rapperen Marky Mark og senere skabte sig en god filmkarriere.

- Det er en mærkedag for mig, og jeg tænker over det hvert år.

Artiklen fortsætter under billedetRapperen Marky Mark blev kendt i 1991. Foto: All Over

Mark Wahlberg kom nemlig under den lokale katolske præsts vinger. Father Flavin blev en stor støtte og en rollemodel for den unge mand. 

LÆS OGSÅ: Hugh Jackman efter 20 års ægteskab: Stadig nyforelsket

- Jeg viste meget tydeligt, at jeg angrede, at jeg sørgede og fortrød. Jeg var meget oprigtig, da jeg gav udtryk for, at jeg angrede.

Artiklen fortsætter under billedetDen tidligere kriminelle Mark Wahlberg lignede stadig lidt af en bølle, da han kom til Hollywood. Foto: Polfoto

Troen og Gud blev en vigtig rettesnor for Mark Wahlberg og er stadig et vigtigt element i hans liv.

- Jeg begynder min dag med at være taknemmelig, siger Mark Wahlberg.

- Jeg har ikke glemt, hvad det var, som hjalp mig med at blive til den, jeg er i dag.

LÆS OGSÅ: Avis: Robbie klar til Take That-comeback

Religionen er derfor en vigtig del af hans dagligdag. Han har et lille tempel i sit hjem, hvor han beder hver morgen.

- Jeg elsker at være i mit bederum. Min kone benytter sig også af det, men mine børn går næsten aldrig derind, fordi de skal være helt stille, når jeg beder min bøn.

LÆS OGSÅ: Se de nye billeder: Fødsler og alder bider ikke på Heidi Klum 

Mark Wahlberg mødte paven til World Meeting of Families i september sidste år. Han var meget ydmyg over at holde tale for den katolske verdens overhoved.

- Jeg elsker, hvad paven gør over hele verden. Det handler om kærlighed og omsorg og om at hjælpe sine medmennesker. Hans budskab er, at vi skal hjælpe og elske hinanden.

Artiklen fortsætter under billedetMark Wahlberg er katolik og holder her tale med paven som nærmeste vidne. Foto: Polfoto

Paven var kommet til Philadelphia i USA for at deltage, og Mark Wahlberg var beæret over at være vært for arrangementet. Han undskyldte oven i købet for sin frække film "Ted" og udtrykte et håb om, at Gud har humor.

- Det var en stor ære for mig at få mulighed for at møde ham, siger Mark Wahlberg, der var nydeligt klædt i jakkesæt og slips til begivenheden.

- Og jeg har mødt mange berømte mennesker. Jeg har mødt tre præsidenter, og jeg har aldrig set så mange forskellige mennesker komme for at møde ham.

LÆS OGSÅ: Sangstjernen har mistet alt: Nedtur på første klasse

Mark Wahlberg er blevet kendt for sit velgørenhedsarbejde - især for unge mennesker i udsatte områder. Han synes derfor godt om pavens budskab om medmenneskelighed.

- Han tager ud i verden og gør et stort arbejde. Han vil virkelig gerne gøre en forskel, og det er en smuk ting, at han vil samle folk.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok