banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den britiske glamourmodel Danielle Lloyd fik sin syvende brystoperation i "Mit Plastikmareridt".

Engelsk skandalemodel: Mit bryst eksploderede

Hendes bryst lignede noget, som en haj havde taget en bid af, fortæller hun.

Den engelske skandalemodel Danielle Lloyd har atter ramt landets avisforsider, efter hun tørnede ud i et tv-program, hvor hun skulle have rettet fortidens uheldige operationer.

Lloyd blev Miss England i 2004 og Miss Storbritannien i 2006 – en titel hun dog mistede midlertidigt igen, da hun pludselig optrådte i Playboy senere på året. Dernæst kastede glamourmodellen sig over reality-tv, og det er netop i den forbindelse, at hun nu er dukket op i mediernes søgelys.

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks nye supermodeller

I en kendis-udgave af ’Mit Plastikmareridt’ skulle hun med sin syvende brystoperation have rettet brysterne, der ganske enkelt sprang i 2012, hvilket nær kostede hende livet.

- Jeg havde en massiv blodprop i mit bryst og døde næsten. Jeg mistede 3,4 liter blod. Det var alvorligt, siger hun i programmet.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-stjerne har mistet sin far 

- Jeg er ikke dum. Jeg ved godt, at des mere kirurgi, jeg får udført, jo flere komplikationer kan forekomme, men forhåbentlig er der noget, kirurgen kan gøre, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under billedetDanielle Lloyd viste i slutningen af januar barmen frem på den røde løber i London. Foto: All Over

I programmet afslører moderen til tre også, at hendes selvtillid ramte bunden, da hun blev skilt fra Fulham-spilleren Jamie O’Hara i 2014. At gå under kniven for syvende gang har dog bragt selvtilliden tilbage, da hun har fået rettet op på den lettere asymmetriske kavalergang, siger hun til The Sun.

- Jeg kunne ikke tro ændringen, det var så følelsesladet. Jeg levede med et stort hajbid (ar, red.) på den ene side og slappe bryster og brystvorter. Det var hårdt at leve med, men nu kan jeg se på dem igen. Jeg er så meget mere fyldt med selvtillid, jubler hun.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso jubler: Sønnen springer ud som model

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok