banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
En lang stribe skønheder har ageret smukt blikfang for Playboy gennem årene. Her er det Kate Moss, der prydede årets første udgivelse i 2014.

En epoke er slut: Farvel til Hefners Playmates

Denne måneds udgave af Playboy bliver det sidste med bare damer.

Alting har en ende. Denne måneds udgave af Playboy er det sidste, inden magasinet blottes for bare damer.

Til minde om alle de skønne babes, der har prydet forsiderne gennem mere end 60 år, bringer vi her 10 af Hugh Hefners hotteste Playmates. Tak for alt!

Artiklen fortsætter under billedetDecember 1953. Foto: Polfoto

December 1953: Marilyn Monroe
Tidens mest sexede kvinde, Marilyn Monroe, prydede forsiden af det første Playboy. På coveret var hun tækkeligt klædt, men inde i bladet var der masser af nøgenbilleder, som allerede havde været offentliggjort i en kalender. Hefner vidste endnu ikke, om Playboy ville udkomme mere end den ene gang, men i løbet af et par uger var bladet udsolgt. Succesen var hjemme.

SE BILLEDERNE: 15 supermodeller fra 1995 - Sådan ser de ud i dag

Artiklen fortsætter under billedetJuli 1969. Foto: Polfoto

Juli 1969: Barbi Benton
Barbi Benton blev den første Playmate, der giftede sig med Hugh Hefner - samme år som hun prydede forsiden. Hun blev siden countrystjerne og opnåede verdensberømmelse, da hun medvirkede og sang "Ain't That Just the Way" i et afsnit af krimiserien "McCloud". I dag er hun 65 år og bedste ven med 89-årige Hefner.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham skal designe Eva Longorias brudekjole 

Artiklen fortsætter under billedetOktober 1978. Foto: Polfoto

Oktober 1978: Dolly Parton
Det var et scoop, da Dolly Parton forbarmede sig og lod sig fotografere med kaninører til forsiden af Playboy. Mange mænd købte nok magasinet i den tro, at der var endnu frækkere billeder af hende inde i bladet, men der var blot et seriøst interview.  

Artiklen fortsætter under billedetFebruar 1991. Foto: Polfoto

Februar 1991: Pamela Anderson
Pamela Anderson poserede første gang for Playboy, da hun var 23 år og knap så storbarmet, som hun siden blev. Billederne førte i 1992 til en rolle i tv-serien "Baywatch", og siden er hun blevet magasinets mest benyttede model med 14 forsider - og det er ganske passende Pamela, der lukker og slukker som Playboys sidste Playmate. 

LÆS OGSÅ: Den nye Pamela: DiCaprios eks bliver Baywatch-stjerne

Artiklen fortsætter under billedetJuni 1993: Foto: Polfoto

Juni 1993: Anna Nicole Smith
Billederne til Playboy blev en kickstart på Anna Nicole Smiths brogede karriere, som senere førte til filmroller, eget tv-show, et kortvarigt ægteskab med en gammel milliardær, druk, stoffer, retssager og voldsom overvægt - frem til hendes alt for tidlige død i 2007. 

Artiklen fortsætter under billedetMarts 2008. Foto: Polfoto

Marts 2008: Kendra, Holly og Bridget
Kendra Wilkinson, Holly Maddison og Bridget Marquardt boede sammen i Playboy Mansion. De var hver især Hefners elskerinde, og de fulgtes smilende med ham på alverdens røde løbere. Siden har et par Holly og Kendra afsløret, at de nærmest var Hefners sexslaver, og at de ofte røg pot for at kunne holde ud at være sammen med ham i sengen.  

SE OGSÅ: Sådan ser Spice Girl-pigerne ud i dag

Artiklen fortsætter under billedetOktober 2009. Foto: Polfoto

Oktober 2009: Marge Simpson
God humor og selvironi har altid været en del af Hugh Hefners personlighed, og selv om der var masser af modeller af kød og blod, der gerne ville pryde forsiden af Playboy, valgte han i foråret 2009 at lade Marge Simpson fra den populære tegnefilmserie "The Simpsons" blive Playmate. Og ja, der var endnu flere frække billeder af Marge inde i bladet.

Artiklen fortsætter under billedetJuli 2011. Foto: Polfoto

Juli 2011: Crystal Harris
I juni 2011 skulle Hugh Hefner giftes med den kun 25-årige Crystal Harris. Alt var timet og tilrettelagt, men fem dage før brylluppet fik Crystal kolde fødder og skred. Juli-nummeret af Playboy lå allerede klar til at komme i butikkerne, og på forsiden skulle den nye fru Hefner præsenteres. I stedet blev der hurtigt klistret et "Runaway Bride"-klistermærke hen over Crystal. Så kunne hun lære det! 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok