Emma Watson holder pause fra skuespillet

Emma Watson holder pause fra skuespillet

Harry Potter-stjernen Emma Watson holder et års pause fra det store lærred for at finde sig selv og fortsætte arbejdet i FN

Først var hun Hermione fra Harry Potter. Nu vil den 25 årige skuespiller finde ud af hvem Emma Watson er - uden manuskript eller instruktion, og man må sige hun slægter Hermione på:

- Jeg holder et år fri for at fokusere på to ting. Min egen personlige udvikling er den ene. Jeg har sat det mål at læse en bog om ugen og læse en bog om måneden som en del af min bogklub, fortæller Emma Watson i et interview med Bell Hooks til Paper Magazine.

LÆS OGSÅ: Harry Potters irriterende fætter Dudley er ikke til at kende

Siden juli 2015 har Emma Watson været ambassadør for kvindesagen i FN, og hun er talsmand for deres kampagne "HeForShe", der kæmper for ligestilling i hele verden.

Et job Emma Watson har taget så meget til sig, at hun overvejede at bruge året på at studere kønsstudier. Men det droppede hun igen, da hun blev opmærksom på, at hun i forvejen lærte så meget om emnet bare ved at tale med de folk hun mødte og igennem hendes selvstudie:

- Jeg læser så meget og præsenterer mig selv for så mange nye ideer. Det føles næsten som om, min hjernes tankebaner ændres så hurtigt, at jeg kan mærke det ske fysisk, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort: Har lært at lukke ørerne for folks meninger

Det andet mål, hun har, med sit "sabbatår" er at hellige sig selv til hendes arbejde med "HeForShe"-kampagnen i FN. For Emma Watson betyder det endnu en "tur i marken", hvortil vides ikke, organiseringen af en "HeForShe"-kunstuge, en tur rundt på universiteter og lanceringen af den nye "HeForShe"-hjemmeside.

Selvom Emma Watson ikke laver nogle film i år, kan vi se hende på skærmen en enkelt gang i sci-fi thrilleren "The Circle", der har premiere senere i år.

LÆS OGSÅ: Tv-vært forlænger sin barsel: Vrøvl med Viggo

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok