banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Emma Thompson: Dette er svært at skrive, for jeg har lige kysset ham farvel

Skuespilleren kalder Alan Rickman for sin ”film-ægtemand” og savner ham allerede

De engelske skuespillere Emma Thompson og Alan Rickman indspillede deres først film sammen i 1995, men siden de indspillede ”Fornuft og følelse” har de arbejdet sammen et utal af gange. Især deres fremstilling af et ægtepar i ”Love Actually” vækkede stor medfølelse hos publikum og det tætte samarbejde skabte ikke blot et venskab mellem de to skuespillere, men en næsten ægteskabelig stemning mellem dem på settet. Emma Thompson omtaler også Alan Rickman for sin ”film-ægtemand”.  

LÆS OGSÅ: JK Rowling i gribende hyldest til Alan Rickman 

Hun har skrevet en rørende hyldest til sin ven.

- Hvad jeg husker mest i dette smertefulde farvel, er hans humor, intelligens, visdom og venlighed, skriver Emma Thompson ifølge Vanity Fair.

- Jeg føler mig meget privilegeret over at have arbejdet med ham så mange gange og være blevet instrueret af ham.

- Han var det ultimative allierede. I livet, kunst og politik. Jeg stolede fuldstændigt på ham. Han var foruden alt dette, et sjældent og unikt menneske og vi kommer ikke til at se en person som ham igen, skriver skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: JK Rowling: Derfor navngav Harry Potter sin søn efter Severus Snape

Emma Thompson og Alan Rickman spillede også sammen i Harry Potter-filmene og Emma er langt fra den eneste fra castet som kommer til at savne Alan Rickman. Daniel Radcliffe - som spillede Harry Potter - har på sin Google+-profil delte et opslag, hvor han lovpriser Alan Rickman for at se ham som sin ligemand fremfor en barneskuespiller, da de indspillede Harry Potter-serien. Men Rickman var der også for sin unge kollega efter indspilningerne.

- Han opmuntrede mig meget i årene efter Harry Potter. Jeg er ret sikker på, at han kom og så alle de ting jeg har lavet på scenen i både London og New York, skriver Daniel Radcliffe. 

LÆS OGSÅ: Se hans audition: Sådan fik han rollen som Harry Potter

Og Emma Watson udtrykker sin sorg på de sociale medier. 

I'm very sad to hear about Alan today. I feel so lucky to have worked and spent time with such a special man and actor. I'll really miss our conversations. RIP Alan. We love you

Opslået af Emma Watson på 14. januar 2016

 

- Jeg er meget ked af at høre om Alan i dag. Jeg føler mig så heldig over at have arbejdet og brugt tid sammen med en så speciel mand og skuespiller. Jeg vil savne vores samtaler. Hvil i fred, Alan. Vi elsker dig, skriver Emma Watson på Facebook. Matthew Lewis (Neville Longbottom) var på et særligt sted, da han fik den triste nyhed. 

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbillleder

 

- Jeg var i Leavesden Studios (hvor de optog Harry Potter, red.), da jeg hørte nyheden i dag. Da jeg gik gennem kantinen, tænkte jeg på Alan som stillede sig i kø sammen med os mere dødelige. Jeg husker den trailer, hvor han gav mig det bedste råd omkring den skøre branche vi delte. At være tilbage i disse gange fik mig til at huske mange ting og jeg vil altid værdsætte disse minder. Han inspirerede min karriere mere end han ved og jeg vil savne ham, skriver Matthew Lewis på Instagram, hvor han deler et billede af de to sammen. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok