banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Elton John.

Elton John sagsøges for sexchikane af chokeret bodyguard

Den britiske hitmager skulle angiveligt have bedt sin bodyguard om at hive hans penis frem, så den kunne hilse på 'Onkel Elton'.

Det kræver nerver af stål at være bodyguard for den britiske musiklegende Sir Elton John. I hvert fald hvis man tør stole på Jeffrey Wenninger, der har lagt sag an mod sin tidligere arbejdsgiver for tre tilfælde af sexchikane.

I det ene tilfælde skulle Elton John have bedt bodyguarden om at hive sit lem frem, så det kunne hilse på 'Onkel Elton', fremgår det af anklagen.

Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: Rasende Elton John boykotter luksusmærke

Sexchikanen skulle være fundet sted i 2014, hvor Wenninger påstår, at Elton John under en køretur pludselig tog ham i skridtet.

Artiklen fortsætter under billedetWenninger og Elton John, da han stadig var ansat som sangerens bodyguard. Foto: All Over

I sagsanlægget anfører Wenninger, at sangeren forsøgte at få fingrene i hans kønsorganer, ligesom han skulle have ført fingeren ind mellem bodyguardens baller.

Elton John skulle også have sagt:

- Få din diller ud og sig hej til Onkel Elton.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga afslører sin playliste

En anden gang skulle sangeren have grebet fat i hans brystvorte og drejet den rundt, imens han sagde:

- Din kønne sag.

TMZ har forsøgt at få en kommentar fra Elton Johns lejr, men uden held. Samarbejdet mellem de to stoppede i september 2014.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok