banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Efter mange års kamp: Tyra Banks er blevet mor

Modellens store drøm er gået i opfyldelse

Tyra Banks har i mange år ikke blot drømt om at blive mor, men gerne mor til en stor børneflok. Det biologiske ur har tikket i flere år, men begyndte at tikke for fulde omdrejninger, da den 42-årige model blev kærester med den norske fotograf Erik Asla. Parret var gennem flere fertilitetsbehandlinger, men Tyra Banks blev ikke gravid.

LÆS OGSÅ: Emily Blunts søde hemmelighed: Gravid

Nu er hendes store drøm endelig gået i opfyldelse, hun har dog fået lidt hjælp udefra. Da hun ikke selv havde muligheden for at blive gravid, tog hun kontakt til en anden kvinde og bad hende, om at bære sit barn. Det har nu båret frugt og Tyra og Erik er blevet forældre til en lille dreng.  

 

- Den bedste gave som vi har arbejdet og bedt så hårdt for er endelig her. Han har mine fingre og store øjne og hans far Eriks mund. Mens vi takker den engel som har båret vores mirakeldreng for os, beder vi for dem som kæmper for at nå samme mål. Velkommen til verden, York Banks Asla, skriver Tyra Banks på sin Instagram, hvor hun har lagt et billede op af en lille hue som må formodes at tilhøre lille Yorks.

LÆS OGSÅ: Med ét tweet blev Amber Rose til Kanyes ex fra helvede 

Tyra har endnu ikke vist sin lille dreng frem, men overfor People har hun udtrykt sin glæde over sit lille mirakel.

- Vi er så glade for vores nye bundt af glæde. Rejsen har ikke været nem som jeg ofte har fortalt om tidligere. Men der var et smukt lys for enden af tunnelen for mig og Erik, siger Tyra.

LÆS OGSÅ: 15 supermodeller fra 1995 - sådan ser de ud i dag

- Når jeg ser ind i min søns smukke øjne, tænker jeg på alle de familier som kæmper med fertiliteten eller har problemer med at bære et barn og beder for dem hver dag. Mine håb og drømme er fuldt med ønsker om at de oplever samme glæde som min lille York Banks Asla giver mig, når han er i mine arme, siger hun til People.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok