Efter et års ægteskab: Cheryl er single igen

Efter et års ægteskab: Cheryl er single igen

Rygterne har svirret længe, men nu er det officielt. Cheryl og Jean-Bernard Fernandez-Versini er gået fra hinanden

Det er kun 18 måneder siden, at Cheryl og Jean-Bernard Fernandez-Versini lovede hinanden evig troskab og til døden os skiller, men de løfter holdt ikke længe.

- De gik faktisk fra hinanden i august. De er stadig gode venner, men de er ved at blive skilt, siger en kilde til Sunday Mirror. Parret blev gift på Mustique i juli 2014 efter blot et par måneders dating, og det er muligvis den korte romance som er skyld i bruddet.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne afslører graviditet på den røde løber  

- Cheryl opdagede, at hun havde giftet sig for hurtigt og at hun var blevet opslugt af forelskelsen. Efter noget tid blev det tydeligt for dem, at de er meget forskellige mennesker som lever i meget forskellige verdener, siger kilden.

Selvom en skilsmisse på ingen måde var noget parret drømte om, så forsøger parret at få det bedste ud af situationen. Parret er fokuseret på at forblive venner trods skilsmissen.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne: Jeg er SÅ træt af mine nøgenbilleder 

Cheryl er god for mere end 200 millioner, men da hun ikke skrev under på en ægtepagt, kan den korte lykke blive en dyr affære for hende. Det ser dog ud til, at Jean-Bernard Fernandez-Versini sætter pris på deres venskab og ikke vil gå efter pengene. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok