Downton Abbey-stjerne knaldet for spritkørsel
Brendan Coyle er blevet frakendt kørekortet i 50 måneder.

Downton Abbey-stjerne knaldet for spritkørsel

Brendan Coyle frakendt kørekortet og idømt 100 timers samfundstjeneste

Den Emmy-nominerende britiske skuespiller Brendan Coyle, der blandt andet er kendt som kammertjeneren John Bates i Downton Abbey, er blevet frakendt kørekortet i 50 måneder, tildelt 100 timers samfundstjeneste og tilmeldt tvungen alkoholafvænning efter at at have kørt spritkørsel.

Dommen faldt torsdag i retten i King's Lynn på den engelske østkyst.

LÆS OGSÅ: Hun er skyld i Downton Abbey stoppede

Brendan Coyle mødte selv frem til retssagen og erklærede sig skyldig i at have kørt rundt i en BMW i spirituspåvirket tilstand 1. januar. Han var blevet stoppet af politiet, der  testede ham for at have næsten tre gange den tilladte promille i blodet.

Under retssagen kom det frem, at den 52-årige skuespiller netop var landet i England efter at have tilbragt fire uger på en klinik i Thailand, hvor han blev behandlet for alkoholmisbrug.

Han skulle have drukket alkohol i flyveren og alligevel valgt at køre hjem fra lufthavnen, da han blev stoppet.

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-skaber klar med ny fortælling

Det er ikke første gang, at Brendan Coyle bliver taget for spritkørsel. Det skete også i 2011, og gentagne forsøg på at holde sig fra alkoholen har slået fra.

I retten forklarede hans advokat, Steven Dyble, i følge The Mirror, at skuespilleren har et "alvorlig alkoholproblem". Alle fremskridt fra behandlingen i Thailand blev dog ødelagt på flyveturen hjem. Selv havde Brendan Coyle i forbindelse med sin anholdelse forklaret, at han var ædru alkoholiker og havde følt sig i stand til at køre.

SE BILLEDERNE: Kom inden for på virkelighedens Downton Abbey

Han har i kølvandet på sagen valgt at sætte karrieren i bero for at fokusere på sin alkoholafvænning.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok