Det originale Guns N' Roses på vej mod genopstandelse
Steven Adler, Izzy Stradlin, Axl Rose, Slash og Duff McKagan kan være på vej tilbage på scenen sammen.

Det originale Guns N' Roses på vej mod genopstandelse

Måneders spekulationer om at Axl Rose og Slash har begravet stridsøksen er nu fulgt op med rygter om at det originale Guns N' Roses genopstår i 2016

22 år efter den famøse "Use Your Illusion"-tour kan det originale Guns N' Roses være på vej mod den første liveoptræden i sin originale udgave.

Forsanger Axl Rose, der er det eneste tilbageværende medlem i Guns N' Roses, der har været med fra starten, og guitaristen Slash skulle således have begravet stridsøksen og det samme skulle flere af de andre medlemmer fra det originale setup, der stort set alle endte med at forlade bandet efter en strid med forsangeren.

LÆS OGSÅ: Spice Girls-comeback lurer

Tidligere i år afslørede Slash i et interview med svenske Aftonbladet, at han havde genoptaget kontakten med Axl Rose.

Nu melder kilder til flere amerikanske medier, at de planlægger en liveoptræden med det originale setup ved Coachella-festivalen i 2016 samt koncerter i 25 amerikanske byer hen over året.

LÆS OGSÅ: 36 år efter Halløj på badehotellet: Basil Fawlty er tilbage!

Ud over Axl Rose vil det formentligt betyde, at også Steven Adler, Duff McKagan og Izzy Stradlin genforenes på scenen.

Foruden rygter om en genopstandelse, har der også været et ganske konkret tegn på, at der kan blive gensyn med de originale bandmedlemmer i 2016. Bandets hjemmeside er således blevet opdateret med logoet fra bandets tidlige år.

LÆS OGSÅ: Leonardo DiCaprio har snydt døden tre gange

Der har kørt nogle lettere kryptiske reklamer i amerikanske biografer i forbindelse med visning af "Star Wars: The Force Awakens" med gamle koncertoptagelser og på Facebook har bandet erstattet coverbilledet med et foto fra en livekoncert, hvilket har fået fansene til at spekulere kraftigt i forestående turne-planer.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok