banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Laura Wasser ses i midten, sammen med Dan Gross og Piers Morgan til en velgørenhedsmiddag i L.A.

Derfor bliver Hollywoodstjernerne skilt samtidig

Laura Wasser er Hollywoods foretrukne familieretsadvokat, og hun fortæller, hvorfor der er så mange stjerner der bliver skilt samtidig.

Skilsmisser er sjældent en fornøjelse, men når hele verden følger i med, kan det umuligt være mere behageligt. Derfor er timing en stor del af familieretsadvokatens Laura Wasser arbejde:

- Jeg siger altid til mine klienter ’Jeg har en anden klient, jeg kan ikke sige hvem, men du burde virkelig vente og søge skilsmisse samtidig. Så forvirrer vi medierne, fortæller Laura Wasser til bloomberg.com

LÆS OGSÅ: Den store bagedyst-Tobias vinder DM i chokolade

En taktik der blandt andet blev brugt, da Gwen Stefani lod sig skille fra Gavin Rossdale og Jennifer Garner’s brud fra Ben Affleck blev offentlig kendt samtidig.

"Højsæsonen" for skilsmisser er i januar og februar, hvor kendisserne ikke længere behøver at foregive lykke. Men også nu, lige efter awardsæsonen, er en travl tid for Lauren Wasser. Lige nu har hun 45 sager liggende på sit bord, hvor mange af dem er skilsmisser, der vil blive søgt i marts. De ulykkelige kendisser har ventet til efter Oscaren for ikke at skulle se den røde løber, og det enorme antal journalister, i øjnene som single.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Nu som pornoproducent

En time sammen med Laura Wasser koster lige over 5700 kroner og hendes forskudshonorar lyder på lige under 17.000 kroner. Det er mange penge, men hvis ikke klienten har over 67 millioner i banken, bliver de ikke overvejet som mulige klienter.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok