banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Simon Cowell i sine unge dage, hvor han på egen krop oplevede den helt store nedtur.

Der var engang! Kan du genkende ham her?

Simon Cowell er kendt for at være den ufiltrerede skaber og dommer i X Factor, men inden han kom dertil var han helt nede og røre bunden

Man genkender ham nok ikke lige med det samme på ovenstående billede, men der er også sket en hel del for Simon Cowell siden det blev taget.

Den nu 56-årige skaber af talentshows som "X Factor" og "Britain's Got Talent" fremstår i dag oven på - nogle vil mene arrogant - og med et ydre, der kun sjældent slår sprækker. Men bag den hårde skal lurer også en lang nedtur og usikkerhed.

LÆS OGSÅ: Her sætter X Factor-deltager Simon Cowell på plads

- Jeg falder langt, langt ned, forklarede han for nogle år siden i et interview med Oprah Winfrey.

- Depressiv nærmet. Men jeg siger altid til mig selv: "Du tager dig selv for højtideligt, så stop det". Samtidig skal man altså heller ikke bare smile. Når du er nedtrykt, så er du nedtrykt.

X Factor-dommere i tårer: Den her audition glemmer de ikkeX Factor-dommere i tårer: Den her audition glemmer de ikke

Tjansen som X Factor-dommer og talentudvikler gør det ikke nemmere. Det store ansvar kan tynge ham ned, erkender han.

- Man bliver opmærksom på, at mange mennesker er afhængig af dig, eller at man simpelthen ikke er i stand til at give folk nok af den tid, som du bør. Det bliver næsten en samvittighedsting, og det dræner mig.

LÆS OGSÅ: X Factors fremtid er usikker

Det betyder, at han også balancerer på en knivsæg, for han ved, hvor galt det kan gå. Hvor langt man kan falde. Det skete for ham selv, da han nærmede sig de 30 år.

- Jeg begik nogle helt horrible fejltagelser. Jeg troede på mit eget ego, min egen hype, troede på mine egne evner og masser af gange faldt det hele sammen.

- Jeg troede, at jeg var urørlig. Men det var ligesom det, som hele verden gennemgik for et par år siden. Alt var lånt. Det hele var ingenting. Og så ramlede det hele naturligvis sammen, forklarede Simon Cowell til Oprah Winfrey.

Gravide Kelly Clarkson i tårer på scenenGravide Kelly Clarkson i tårer på scenen

Det endte i 1989, hvor hans pladeselskab gik nedenom og hjem og han kom tæt på personlig konkurs. Han var 30 år og måtte flyttede hjem til sine forældre.

- Jeg måtte sælge huset, Porschen, alt hvad jeg havde. Jeg havde intet tilbage ud over en halv million dollar, som jeg havde lånt. Da alt først var væk, opdagede jeg, at jeg ikke savnede noget og alt presset var væk.

- Så blev det en realitet, at jeg helt bogstaveligt måtte starte forfra med ingenting.

SE DEN VILDE FORVANDLING: 50 kilo lettere: John Goodmans vilde vægttab

Foruden at arbejde med musikalske talenter og tv-produktioner, er Simon Cowell engageret i flere velgørenhedsorganisationer, herunder den engelske "Together for Short Lives", der støtter dødssyge børn og deres familier.

Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok