banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Datteren på rov i Beyonces make-up

Lille Ivy Blue starter tidligt med make-up

34-årige Beyonce har datteren Ivy Blue med på arbejde så tit det er muligt og det ser ud til, at den lille pige har opdaget, at der er noget som hedder make-up.

Beyonce har lagt et billede op af sin fireårige datter på Instagram og her kan man se, at den fireårige pige allerede ved, hvordan man skyder læberne frem, når der skal lidt farve på.

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den 9. Mar 2016 kl. 12:39 PST

 

LÆS OGSÅ: Her opfylder Adele en autistisk piges største drøm

Læbestiften var dog langt fra det eneste make-up den lille pige havde på; der var både kraftig eyeliner og glimmersten klistret i hovedet. Den voldsomme streg og de mange helligdage i farven tyder på, at Ivy Blue selv har haft gang i eyelineren også.

Beyonce har lagt flere billeder op fra dagen og det kunne se ud til, at hun er i gang med at lave en ny musikvideo eller få taget meget ekstravagante billeder til et nyt projekt, da hun var klædt ud som en indisk gudinde.

Et billede slået op af Beyoncé (@beyonce) den 9. Mar 2016 kl. 11:12 PST

 

LÆS OGSÅ: Kanye West taler design med IKEA

Da lille Ivy Blue samme dag tydeligvis havde fået hjælp af mere professionelle folk end sig selv til at lime perlerne, kunne det tyde på at hun var blevet inspireret af mors look og ville efterligne hende.

Det kan dog også tænkes, at der har været behov for underholdning, mens mor Beyonce arbejdede, så den nærmeste make-up-artisk er trådt til med underholdningen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok