Bundløs kærlighed: Zac Efrons kæreste i byen uden bukser
Zac Efron og Sam Miró har været kærester siden september 2014.

Bundløs kærlighed: Zac Efrons kæreste i byen uden bukser

Den tidligere gymnast og blomstrende fotomodel Sami Miró har ingen problemer med at give mændene hold i nakken, når hun bevæger sig udenfor.

Mens vinteren har taget et ualmindeligt stramt greb om New York, er der anderledes mildt i den modsatte ende af USA, hvor temperaturen i Los Angeles i øjeblikket ligger på den lune side af de 20 grader.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie ligner en skygge af sig selv

Og så behøver man ikke så meget tøj på kroppen, hvilket modellen Sam Miró benyttede sig af, da hun gjorde sin Hollywood-kæreste Zac Efron følgeskab til optagelserne af talkshowet Jimmy Kimmel Live.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne: Lady Diana søgte tilflugt hos mig

Nok så iøjnefaldende havde hun valgt at lade bukserne blive hjemme, hvilket hun anstændigt kunne slippe afsted med takket være en skjorte, der umiddelbart kunne være stor nok til at være en af Zac Efrons.

Artiklen fortsætter under billedetZac Efron på vej til Jimmy Kimmel Live med sin kæreste, Sam Miró, der udnytter, at temperaturen er på den rigtige side af 20 grader. Foto: All Over

Zac Efron, der fik sit gennembrud som Troy Bolton i High School Musica-filmene og San Miró har været kærester siden september 2014. Hun har en bachelor i marketing og en master i global entrepreneurship.

LÆS OGSÅ: Hugh Grant og kæreste: Til tennis uden trusser

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok