banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Justin Bieber var helt vild med den unge Kimberly, der er blevet en stjerne på grund af hans Instagram-opdatering.

Biebers Instagram-flirt er blevet model

En simpel opdatering på Instagram gjorde Cindy Kimberly til model.

Det er utroligt, hvad man kan gøre med 55 millioner følgere på det sociale medie Instagram.

Da Justin Bieber opdagede den 17-årige spanier Cindy Kimberly var han ellevild. Så i december, sidste år, sendte han hendes billede ud til sine mange millioner følgere og spurgte, hvem skønheden dog var. Cindy Kimberly arbejdede dengang som babysitter, men siden Justin Bieber fik øjnene op for hende og delte hende med verdenen, har hun foretaget noget af et karriereskifte, så hun i dag er blevet catwalk-model.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber kommer til Danmark

Kimberly skal således være en del af næste uges Fashion Week i Madrid. Det skriver Celebs Now.

- Mit liv har ændret sig til det bedre, siden Justin blev en del af det, siger det unge stjernefrø, der ellers i første omgang forsvandt fra det sociale medie, fordi opmærksomheden blev for meget.

- I starten blev jeg fuldstændigt overrumplet, og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle agere, men nu er jeg ved at vænne mig til det, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedetJustin Biebers opdatering som gjorde Cindy Kimberly til en stjerne. Hun følges i dag af en lille million mennesker. Foto: All Over

Kimberly, der er blevet sammenlignet med kendisser som Angelina Jolie og Irina Shayk, insisterer dog på, at hun ikke vil lade alt virakken påvirke hendes uddannelse.

- Jeg har fået en masse jobtilbud, siden det skete (Biebers Instagram-post, red.), og jeg får konstant opkald fra folk, der tilbyder mig ting. Men jeg holder fokus på mine studier og de forpligtelser inden for modeverden, som jeg allerede har påtaget mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber er blevet voksen: Syv fede år

Det vides endnu ikke, hvilket tøjmærke, der har gaflet den unge skønhed, men det hele startede med et Instagram-billede, der nåede ud til 55 millioner mennesker.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok