Bieber på kanten af depression: Aflyser flere arrangementer

Bieber på kanten af depression: Aflyser flere arrangementer

Musikerens travle skema er begyndt at tære på ham

Justin Bieber har i øjeblikket enorm succes med hitsinglen "Sorry", men nu må han også sige undskyld til sine fans, efter at han har aflyst en række planlagte V.I.P-møder.

Ifølge den 22-årige canadier skyldes aflysningerne, at han er så udbrændt, at han til tider føler sig på randen af en depression.

LÆS OGSÅ: Uhyggelige billeder af Harry Potter-stjerne er dukket op  

Love u guys.. I'm going to be canceling my meet and greets. I enjoy meeting such incredible people but I end up feeling so drained and filled with so much of other people's spiritual energy that I end up so drained and unhappy.. Want to make people smile and happy but not at my expense and I always leave feeling mentally and emotionally exhausted to the point of depression .. The pressure of meeting people's expectations of what I'm supposed to be is so much for me to handle and a lot on my shoulders. Never want to disappoint but I feel I would rather give you guys the show and my albums as promised. Can't tell you how sorry I am, and wish it wasn't so hard on me.. And I want to stay in the healthy mindset I'm in to give you the best show you have ever seen ;)

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den 22. Mar 2016 kl. 4:54 PDT

 

- Jeg nyder at møde så fantastiske mennesker, men jeg ender med at føle mig fuldstændig drænet, skriver den unge musiker på Instagram:

- Jeg vil have folk til at smile og være glade, men ikke på min egen bekostning, og jeg ender altid med at føle mig mentalt og følelsesmæssigt udmattet, grænsende til en depression.

LÆS OGSÅ: Ben fra Friends er blevet voksen og hot - og der er to af ham!

Justin Bieber vil i så fald ikke være den første barnestjerne, der brænder sammen under rampelyset og de mange forventninger, men han skriver i opslaget, at han fremover vil prioritere sin mentale sundhed.

- Jeg kan ikke give udtryk for, hvor ked af det jeg er, og jeg ville ønske, at det ikke var så hårdt for mig. Men jeg vil forblive i det sunde mindset, skriver den trætte verdensstjerne.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber tilbagekalder fan-trøjer: Se den pinlige stavefejl 

Der har nu også været en økonomisk sidegevinst til Biebers backstage-hygge. Ifølge avisen New York Daily News har billetterne for at møde popidolet ligget i et prisleje på 6000-13.000 kroner.

Firmaet, der har solgt V.I.P-billetterne, skriver på deres hjemmeside, at det er en sikkerhedshændelse, der har fået dem til at aflyse de planlagte møder, som dog kan blive genoptaget på et senere tidspunkt.

- Under et show for nylig var der et problem med sikkerheden, der fik os til at mødes og genoverveje, hvordan disse møder med fans skal håndteres, skriver de ifølge den amerikanske avis.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok