banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Ben fra Friends er blevet voksen og hot – og der er to af ham!

Cole Sprouse spillede søde lille Ben i "Friends" i sæson 6-8, men han har faktisk en tvilling

Cole Sprouse stjal alles hjerter, da han spillede Ross Gellers søn Ben i serien "Friends". Han er efterhånden blevet 23 år og lidt af en godte. Og han er ikke alene om det gode udseende, han har nemlig en tvillingebror ved navn Dylan. 

De to drenge har ikke lavet meget skuespil siden hovedrollerne i Disney-serierne "Zack og Codys søde hotelliv" og efterfølgeren "Det søde liv til søs", der sluttede i 2011, men det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Han inviterede Star Wars-stjerne til bal: Her er hendes geniale svar

I 2010 blev de begge optaget på New York University, hvor de har koncentreret sig om studierne. Cole har læst humaniora og arkæologi, mens Dylan har fokuseret på design af videospil, skriver The Sun. De blev begge færdige i sommers, er begge så småt begyndt på skuespillet igen, men nu bliver det hver for sig.

LÆS OGSÅ: Ricky Gervais skamroser dansk tv

Dylan er blevet mørkhåret, så han kan påtage sig rollen som tegneseriefiguren Jughead Jones. Han er med i et pilotafsnit, hvor tegneserieuniverset gøres levende. Indtil er det kun et pilotafsnit, men skaberne regner med at gøre det til en reel serie.

 

Cole har lagt stemme til en karakter i videospillet ”Reborn” og kan i år opleves i filmen ”Dismissed”.

LÆS OGSÅ: Barnestjernen Aaron Carter mistede alt: Her er han i dag

Hey, hey guys, hey @lukefontana shot me too hey

Et billede slået op af Dylan Thomas Von Sprouse (@dylansprouse) den 4. Mar 2016 kl. 3:16 PST

 

Hvis man drømmer om at score en af de lækre tvillinger, ser drømmen på nuværende tidspunkt lidt umulig ud, når det kommer til Dylan. Den unge gut har i to år været kærester med modellen Dayna Frazer og den unge skuespiller kan ikke lade være med at smide billeder op på Instagram af hende. Cole Sprouse har derimod ikke en kæreste – i hvert fald ikke officielt.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok