Barnestjernen Aaron Carter mistede alt: Her er han i dag
Aaron Carter på scenen i 2000. Da var han 13 år og allerede stærkt på vej mod stjernerne.

Barnestjernen Aaron Carter mistede alt: Her er han i dag

Han var kun 10 år, da han sendte sit debutalbum på gaden og startede sin vej ud af sin kendte storebror Nick Carters skygge, men det sluttede brat med økonomisk konkurs

Aaron Carter kunne ikke nøjes med at være lillebror til Backstreet Boys-stjernen Nick Carter. Han ville selv og allerede som syvårig stod han i spidsen for sit eget band, Dead End, og tre år senere stod han som solist på scenen og varmede op til en Backstreet Boys-koncert i Berlin.

LÆS OGSÅ: 30 års jubilæum: 7 ting du ikke vidste om "The Final Countdown"

Samme år sendt han sit debutalbum på gaden, der blandt andet solgte til guld i Danmark. Ikke mindst hittet "Crush on you" fik unge piger til at hvine deres lunger ud, når han fremførte den live.

En barnestjerne var født, og teenagere rundt om på kloden havde fået sig en ny kæledægge. Verden lå for Aaron Carters fødder, og med succesen fulgte økonomisk frihed og store armbevægelser.

LÆS OGSÅ: Hvad blev der af East 17?

Lige ind til det hele kollapsede. I 2013 erklærede Aaron Carter sig selv konkurs. Han skyldte 3,5 millioner dollar væk, hvilket i høj grad var til skattemyndighederne.

Artiklen fortsætter under billedetAaron Carter er blevet 28 år, og sidste år blev han også gældsfri. Nu starter den tidligere barnestjerne på et nyt kapitel i sit liv, men stadig med masser af musik. Foto: Getty Images

- Min livshistorie hen over de seneste ti år har været vanskelig. Ikke ret mange har nogen ide om, hvordan det er gået mig, forklarede han i sidste uge til Oprah Winfrey i programmet "Oprah: Where Are They Now - Extra."

LÆS OGSÅ: All Saints bekræfter comeback: Nyt album på vej

En betragtelig del af pengene er væk. Han anslår selv, at han havde tjent 200 millioner dollar inden han fyldte 18, og hele familien nød godt af det.

- Vi boede på en kæmpe landejendom med 12 huse på. Det var over 10 millioner dollar værd, og jeg havde lagt en ret stor del af pengene, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedetAaron Carter med sine forældre Robert og Janet i 2001. Det var forældrene, der styrede unge Aarons finanser, der endte med at udløse en stor gæld. Foto: Getty Images

Grundet hans unge alder blev det hele dog administreret af hans forældre, og det blev dyrt.

- Mine forældre negligerede en hel del. Der var en hel del, som de ikke gjorde rigtigt, forklarer Aaron Carter, der først for alvor fandt ud af, hvor galt det stod til, da han fyldte 18 år.

Der lå en gæld alene til skattemyndighederne på fire millioner dollar.

LÆS OGSÅ: Boybands vender tilbage i ny zombiefilm

- Mine forældre skulle, i henhold til loven, sætte 15 procent af mine indtægter til side. Der var omkring to millioner dollar, da jeg fyldte 18 år, og der skulle have stået mindst 20 millioner dollar.

Da han samtidig heller ikke ejede nogle af de bygninger, som han havde været med til at betale oversteg gælden langt hans formue. Den eneste udvej var en konkurs.

Artiklen fortsætter under billedetAaron Carter spiller stadig, og han kan tydeligvis stadig skabe begejstring hos pigerne. Her i forbindelse med en koncert i 2013. Foto: All Over

- Jeg gjorde så meget, men fik aldrig noget retur. Selv den dag i dag har jeg ikke prøvet at eje mit eget hus.

Til gengæld er han oven på igen. Gælden er væk. Han er ikke fallit.

LÆS OGSÅ: 25 års jubilæum: 25 ting du ikke vidste om Edward Saksehånd

- Altså jeg tjener måske ikke alverden lige nu, men jeg klarer mig så godt som jeg nu kan. Jeg optræder en del og skriver en masse musik. Jeg er ved at opbygge mit liv igen.

Det betyder blandt andet, at den nu 28-årige popsanger håber på at kunne udsende et nyt album senere i år.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok