Avis: Robbie klar til Take That-comeback
Robbie Williams er på vej mod et nyt Take That-comeback. Her i selskab med Jason Orange og Howard Donald i 2011.

Avis: Robbie klar til Take That-comeback

25 års jubilæet for Take That kan gå hen og byde på det ultimative comeback for bandets originale besætning

Det kommer ikke til at gå stille af sig, når Take That senere i år markere sit 25 års jubilæum. Det succesfulde boyband, der fik det store gennembrud i starten af 90'erne og senere genopstod i midten af 00'erne uden blandt andet Robbie Williams.

LÆS OGSÅ: Robbie afslører: Piller eller afbud: Forældremøder gør mig bange

Netop Robbie Williams, der senere gik hen og fik en stor solokarriere, er dog klar til et comeback i anledning af jubilæet. 

Det siger en kilde tæt på sangeren til avisen The Mirror.

- Robbie er klar til at gøre comeback og optræde med bandet igen, lyder meldingen, der skulle bakkes op af kilder tæt på bandet.

Her lyder det at planerne er så fremskredne, at det springende punkt i den ultimative genfødsel af Take That ikke handler om Robbie Williams, men i virkeligheden om Jason Orange. Han har mere eller mindre vendt musikbranchen ryggen siden han stoppede i Take That i 2014.

LÆS OGSÅ: Spice Girls-comeback lurer

Ifølge The Mirror har både Gary Barlow og Robbie Williams hver især lagt sig i selen for at få overtalt Jason Orange til at blive del af jubilæumsfesten. En fest, der både skal byde på en dokumentarfilm og koncerter.

LÆS OGSÅ: All Saints bekræfter comeback: Nyt album på vej

Det er ikke officielt bekræftet, at der bliver et 25 års jubilæumsarrangement, men spekulationerne har kørt i månedsvis og flere af bandmedlemmerne har undladt at afkræfte det, mens de modsat har ytret interesse for projektet.

Take That anno 1993. Boybandet kan senere i år genopstå i sin oprindelige udgave. Foto: All Over

Vender Robbie Williams tilbage til Take That vil det ikke være første gang siden bruddet i 1995. Han vendte i 2010 tilbage i forbindelse med albummet Progress og den efterfølgende turné.

LÆS OGSÅ: Sang-stjernen har mistet alt: Nedtur på første klasse

Jason Orange var for sin del med i Take That frem til 1996 og igen fra 2005 til 2014, hvor han stoppede med beskeden om, at han var færdig med at lave musik.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok